Grohe Grohtherm 3000 Cosmopolitan

Grohterm 3000 Cosmopolitan thermostaatkranen zijn prachtig vormgegeven en passen perfect in een moderne badkamerstijl. Het cilindrische, minimalistische design van Grohterm 3000 Cosmopolitan verdient hierbij de aandacht. Bovendien zijn de thermostaatkranen uitgerust met diverse bekroonde thermostaattechnologieën. Hierdoor ben je verzekerd van maximale prestaties en optimaal gebruikersgemak. Je geniet gegarandeerd van je bad of douche met Grohterm 3000 Cosmopolitan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het design van Grohterm 3000 Cosmopolitan

De thermostaatkranen hebben een moderne uitstraling dankzij het kenmerkende sobere, cilindrische design. Deze serie kan prachtig gecombineerd worden met producten uit andere Grohe Cosmopolitan series. Bovendien blijven de thermostaatkranen zelfs na jarenlang dagelijks gebruik langdurig stralen dankzij de Grohe StarLight® technologie. Deze chromen beschermingslaag is bovendien krasbestendig en heel eenvoudig schoon te maken. Een vochtig doekje eroverheen, en de kraan ziet er weer als nieuw uit.

Waterbesparende technologieën

Met de thermostaatkranen van Grohterm 3000 Cosmopolitan ga je verantwoord om met water wanneer je de Ecoknop gebruikt. Met deze functie kun je het waterverbruik met maar liefst 50% verminderen. Dit is niet alleen goed voor het milieu en de toekomstige generaties, maar ook voor je portemonnee.

Het brede assortiment van Grohterm 3000 Cosmopolitan

Zowel je bad als douche maak je compleet met een thermostaatkraan van Grohterm 3000 Cosmopolitan. Je hebt hierbij de keuze uit allerlei verschillende modellen opbouw- en inbouwthermostaten. Zo kun je voor iedere badkamer vast en zeker de juiste thermostaat vinden.

Bekijk de producten

Grohterm 3000 Cosmopolitan is een zeer gewaardeerde serie opbouw- en inbouwthermostaten. Dit is onder andere gebleken uit diverse designprijzen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze bekroonde thermostaattechnologie? Bekijk dan het gehele assortiment van Grohterm 3000 Cosmopolitan in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging. Ook kun je gebruik maken van ons montage service. Binnen vijf werkdagen is je bestelling gemonteerd!