Grohe Eurostyle
loader
Bezig met laden...

Grohe Eurostyle is een badkranenserie die zich kenmerkt door de zachte sensuele vormgeving. Elke badkamer maak je compleet met de elegante kranen van Grohe Eurostyle. Maar niet alleen het ontwerp verdient de aandacht, de kranen bieden ook optimaal gebruikersgemak in de badkamer. Deze kranenserie is namelijk voorzien van de nieuwste technieken die voor perfecte prestaties zorgen. Grohe Eurostyle is hierdoor een uitstekende keuze.

25 producten
Pagina
Grohe Eurostyle Douchemengkraan Afbouwdeel Chroom
Grohe Eurostyle Douchemengkraan Afbouwdeel Chroom
Adviesprijs 218,00
prijs 152,60
clock Leverbaar
Grohe Eurostyle Cosmopolitan omstelling Chroom
Grohe Eurostyle Cosmopolitan omstelling Chroom
Adviesprijs 137,00
prijs 123,30
clock Leverbaar
25 producten
Pagina

Voor al je kranen in de badkamer

Zowel je bad, wastafel als douche kun je voorzien van de kranen van Grohe Eurostyle. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn de Grohe Eurostyle kranen er in verschillende hoogtes (S-size tot XL-size) en kun je kiezen uit een open of dichte greep. Daarnaast zijn de kranen verkrijgbaar in twee kleuren: chroom en moon white. Ruime keuze qua model en kleur dus!

Voorzien van de nieuwste technieken

De kranen van Grohe Eurostyle zijn voorzien van de nieuwste technieken. Zo zijn de kranen krasbestendig dankzij de Grohe StarLight® coating. Hierdoor blijven de kranen langdurig schitterend glanzen. De Grohe Zero technologie zorgt er bovendien voor dat het drinkwater niet in contact komt met lood. Hierdoor ben je verzekerd van schoon drinkwater en dus extra gezondheidsvoordelen. Bovendien zorgt de Grohe EcoJoy® technologie ervoor dat je verantwoord om gaat met water.

De nieuwe Grohe Silkmove®-cartouche

De kranen van Grohe Eurostyle zijn vervaardigd met de nieuwe 35 mm Grohe Silkmove®-cartouche waardoor de kranen uitstekend te bedienen zijn. Dankzij deze cartouche kun je heel nauwkeurig en intuïtief de waterstroom en –temperatuur bepalen. Je bent hierdoor verzekerd van perfecte prestaties en dus optimaal gebruikersgemak in de badkamer.

Bekijk de producten van Grohe Eurostyle

Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan alle producten van Grohe Eurostyle in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.