Grohe Eurodisc Joy

Grohe Eurodisc Joy is een unieke en moderne serie badkamerkranen waarbij comfort en genot centraal staan. De naam van deze serie, Grohe Eurodisc Joy, verwijst naar de modieuze joystick waarmee je de kraan kunt bedienen. Dit innovatieve en ultramoderne element zorgt in combinatie met de creatieve details voor een unieke badkameruitstraling.

1 product
  • Grohe Eurodisc Joystick cosmopolitan badkraan met omstel Chroom

    0 reviews
    Adviesprijs 464,- 239,97 Incl. BTW 48% Korting
    Leverbaar
1 product

Comfort en design

De innovatieve joystick is hét kenmerk van de Grohe Eurodisc Joy badkamerkranen. De joystick zorgt niet alleen voor een modern en uniek design, maar ook voor een zeer soepele bediening. Daarnaast kenmerken de kranen zich door het strakke lijnenspel en de platte uitloop. Met de kranen van Grohe Eurodisc Grohe ben je verzekerd van een hoog niveau comfort en design. Geen wonder dat deze serie is bekroond met de Red Dot Design Award.

De badkamerkranen van Grohe Eurodisc Joy

Grohe Eurodisc Joy biedt een breed scala aan badkamerkranen. Allereerst kun je kiezen uit verschillende wastafelkranen: variërend van inbouw- tot opbouwmodellen, van kranen met een hoge tot lage uitloop en van maat S tot en met XL. Daarnaast beschikt het merk over douche-, bad- en bidetkranen. Voor iedere kraan geldt dat deze verkrijgbaar is in zowel chroom als Moon White. Moon White maakt de kranen een nog opvallendere verschijning in je badkamer.

Maak kennis met de Grohe technologieën

De kranen van Grohe Eurodisc Joy zijn onder andere voorzien van:

  • Grohe SilkMove®. Dankzij de Grohe SilkMove® technologie kun je de temperatuur en het watervolume nauwkeurig instellen. Daarnaast zorgt het voor een soepele bediening van de kraan.
  • Grohe EcoJoy®. Met Grohe EcoJoy® bespaar je tot wel 50% van het water zonder dat je hier qua comfort op achteruit gaat. Goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!
  • Grohe QuickFix®. Ben jij geen held op het gebied van monteren? Geen zorgen! Dankzij Grohe QuickFix® is het installeren van de kranen zeer eenvoudig.

Bekijk de producten

Wil jij je badkamer voorzien van een unieke uitstraling? Kies dan voor de kranen van Grohe Eurodisc Joy. Je geniet van de meest prachtige en moderne designs en daarnaast van een soepele bediening. Bekijk de verschillende Grohe Eurodisc Joy kranen in onze webshop en profiteer van de laagste prijsgarantie. Bovendien worden onze producten gratis thuisbezorgd.