Get Wet by Sealskin Squeeze

De Get Wet Sqeeuze douchedeuren plaats je binnen 5 minuten. De douchedeuren zijn namelijk voorgemonteerd. Dit betekent dat je de deur alleen nog maar tussen twee muren in te klemmen. Je sluit je doucheruimte dus af in een handomdraai. De risico’s op het boren van verkeerde gaten of het doorboren van leidingen zijn dan ook door het klemsysteem weggenomen! De douchedeuren zijn allemaal voorzien van een zilveren hoogglans afwerking met helder glas. Bekijk in onze webshop de verschillende Sqeeuze douchedeuren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Get Wet Sqeeuze van Saniweb

Je doucheruimte in een handomdraai afsluiten kan je met een douchedeur van de Get Wet Sqeeuze serie. Door de voorgemonteerde deuren loop je geen risico meer om verkeerde gaten te boren of leidingen te doorboren. In deze serie kun je kiezen voor een schuifdeur of een swingdeur. De swingdeur is een draaideur die naar buiten toe open draait. Wanneer je een kleine badkamer hebt is het slimmer om een schuifdeur te plaatsen, omdat je hierdoor geen rekening hoeft te houden met de draairuimte van je douchedeur.

Voordelen Get Wet Squeeze serie

Douchedeuren van de serie Get Wet Compact hebben de volgende voordelen:

  • Klemsysteem. Je klemt de douchedeur tussen twee muren en daarom is boren niet meer nodig.
  • Snel en eenvoudig te monteren binnen 5 minuten.
  • Stelmaat van 5 cm.
  • Een luxe stabilisatiestang is inbegrepen voor het verstevigen van het frame waar de deur in zit.
Bij deze serie is het wel goed om even rekening te houden met het feit dat plaatsing alleen mogelijk is op een tegelvloer en dus niet op een douchebak.

Bestel de Sealskin Squeeze

Een glazen douchedeur plaatsen in een handomdraai? Bestel dan via onze webshop een product uit de Get Wet Squeeze serie en profiteer van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.