Geberit Sanbloc

Geberit Sanbloc elementen voor wc’s voldoen aan hoge eisen voor brandpreventie en/of geluidsisolatie. Dit is ideaal wanneer hier hoge eisen aan worden gesteld, bijvoorbeeld bij massieve bouw of droogbouw. De elementen van Geberit Sanbloc zijn verkrijgbaar in twee hoogtes: 83 en 112 cm. Daarnaast zijn ze universeel toepasbaar voor voorwand- of inbouwinstallatie. Kies voor Geberit Sanbloc en ben verzekerd van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geluidsisolatie en brandpreventie

Geberit Sanbloc voldoet aan hoge eisen voor geluidsisolatie. Het spoelreservoir in het element is akoestisch ontkoppeld, waardoor het element uiterst geschikt is voor ruimtes waar zo min mogelijk geluid mag worden gemaakt. De Geberit Sanbloc elementen zijn ook verkrijgbaar in een versie met uitrusting voor brandpreventie. De elementen voldoen aan zeer hoge eisen op dit gebied.

Het assortiment van Geberit Sanbloc

De Geberit Sanbloc elementen zijn voor verschillende wand-wc’s van Geberit geschikt:

  • Omega inbouwreservoir 12 cm. Dit Geberit Sanbloc element kun je zowel van voren als van boven bedienen met de bedieningsplaten. Het element heeft een bouwhoogte van 83 cm.
  • Sigma inbouwreservoir 12 cm. In tegenstelling tot het element voor de Omega wand-wc is dit element alleen van voren te bedienen met de bedieningsplaat. Het element is verkrijgbaar met een bouwhoogte van 112 cm.
  • Sigma inbouwreservoir 12 cm inclusief hoge eisen aan brandpreventie. Dit element is niet alleen voorzien van geluidsisolatie, maar ook van brandpreventie. Het element is 114 cm hoog en van voren te bedienen met de bedieningsplaat.

De voordelen van een Geberit inbouwreservoir

Het grote voordeel van een inbouwreservoir is dat alle leidingen worden weggewerkt achter de wand waar het toilet aan hangt. Dit zorgt voor een nette en ruimtelijke uitstraling. Geberit inbouwreservoirs worden uitgebreid op dichtheid getest en staan daarom bekend om hun hoge betrouwbaarheid. Daarnaast kenmerken de reservoirs zich door een zuinig waterverbruik.

Bekijk de producten

Wil je de verschillende elementen op je gemak bekijken? Of ben je op zoek naar meer informatie over Geberit Sanbloc elementen? Bekijk de producten dan nu in onze webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs en daarnaast profiteer je van gratis bezorging.