Geberit Monolith Plus

De Geberit Monolith Plus serie heeft verschillende elementen voor je closet, zodat je een element uit kunt kiezen die past bij jouw toilet- of badkamerstijl. Deze elementen zijn ideaal voor wanneer je de wand achter het closet mooi wil afwerken, want met dit element werk je direct de aan- en afvoerleidingen netjes weg. Naast een mooie afwerking zorgt deze serie ook voor moderniteit en hierdoor creëer jij een mooie design badkamer. Benieuwd naar wat deze serie je allemaal te bieden heeft? Bekijk dan al onze producten van de Geberit Monolith Plus serie.

2 producten
 • Geberit Monolith Plus module closet staand glas wit-aluminium

  0 reviews
  Adviesprijs 2.435,- 1.782,32 Incl. BTW 27% Korting
  Leverbaar
 • Geberit Monolith Plus module closet wand glas wit-aluminium

  0 reviews
  Adviesprijs 2.298,- 1.681,94 Incl. BTW 27% Korting
  Leverbaar
2 producten

Aantrekkelijk design

De verschillende elementen van de serie Geberit Monolith Plus zorgen voor een nette afwerking van de wand achter het closet. Alle aan- en afvoerleidingen zijn hierdoor niet meer zichtbaar en worden door het mooie element weggewerkt. De verschillende kleuren, zoals zwart, wit of zand, zorgen ervoor dat jij een element kan kiezen dat aansluit bij de stijl en inrichting van je badkamer of toilet. Daarnaast hebben alle elementen een hoogwaardig glazen front wat zorgt voor een echte eyecatcher en waardoor jij een mooie design badkamer kan creëren.

Technische hoogstandjes

Alle closetelementen bieden je technische hoogstandjes. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het doorspoelen van je toilet door een lichte aanraking van de elektronische toetsen. Ook hebben de elementen aan de bovenzijde een balk met LED-lampjes. Deze geven een discreet en indirect licht en gaat aan zodra iemand de toilet- of badkamerruimte binnenkomt. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit zeven lichtkleuren en kan de intensiteit naar wens aangepast worden. Deze elementen van de Geberit Monolith Plus serie bieden je vele mogelijkheden waardoor jij een echte hoogstaande badkamer kan creëren!

Bekijk de producten

Wil jij ook een mooi designelement om jouw closet mooi af te werken aan de wand? Kies dan voor een closetelement uit alle Geberit producten en bekijk hier het aanbod van Saniweb. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de beste prijs en kwaliteit. Bovendien wordt de wastafelzuil gratis bij je thuisbezorgd via onze bezorgservice.