Duravit Vero
loader
Bezig met laden...

Duravit Vero is een complete badkamerserie die zich kenmerkt door het consequent gebruik van rechthoekige vormen. Het is dan ook niet voor niets dat de Duravit Vero een bestseller is uit het assortiment van Duravit. De hoogwaardige keramiekserie staat niet alleen voor stijlvolle en moderne designs, maar ook voor duurzaamheid. Dé basis voor een prachtige badkamer waar je jarenlang van kunt genieten.

99 producten
Duravit D-Code Reserverolhouder Chroom
Duravit D-Code reserverolhouder chroom
Adviesprijs 67,00
prijs 60,30
clock Leverbaar
Duravit P3 Comforts handdoekhouder Chroom
Duravit P3 Comforts handdoekhouder Chroom
Adviesprijs 357,00
prijs 321,30
clock Leverbaar
Duravit Vero wastafel 120x47cm WonderGliss wit
Adviesprijs 1.635,00
prijs 1.144,50
clock Leverbaar
Duravit Vero wastafel 120x47cm 2 kraangaten WonderGliss wit
Adviesprijs 1.635,00
prijs 1.144,50
clock Leverbaar
Duravit Vero wastafel geslepen 120x47cm wit
Adviesprijs 1.551,00
prijs 1.085,70
clock Leverbaar
Duravit Vero wastafel geslepen 120x47cm WonderGliss wit
Duravit Vero wastafel geslepen 120x47cm WonderGliss wit
Adviesprijs 1.688,00
prijs 1.181,60
clock Leverbaar
Duravit Vero geslepen wastafel 70x47cm WonderGliss wit
Adviesprijs 970,00
prijs 679,00
clock Leverbaar
99 producten

Modern en duurzaam

Door de rechthoekige vormen van deze badkamerserie verandert je badkamer direct in een moderne ruimte. Wil je er nog een schepje bovenop doen? Kijk dan eens naar de Duravit Vero producten in zwart hoogglans. Deze hebben een zeer exclusieve uitstraling en geven je badkamer een chique look. Daarnaast is zwart prachtig te combineren met andere kleuren en materialen. Neem bijvoorbeeld een zwarte wastafel met een onderbouwkast van eik antraciet of een chromen onderstel. Geef je de voorkeur aan een lichte badkamer? Geen probleem, want uiteraard kun je ook kiezen voor glanzend wit. Naast het moderne karakter staat ook duurzaamheid centraal bij de producten van Duravit Vero. Ieder product wordt met de grootste zorg ontworpen en vervolgens gemaakt van duurzame en kwalitatieve materialen.

Waarom je voor Duravit Vero kiest

Duravit Vero beschikt over een breed assortiment aan badkamerproducten. Van wastafels tot spiegelkasten, van badkamermeubels tot wc’s en bidets, en van traditionele baden tot ontspannen whirlbaden. Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe badkamer of slechts een nieuw toilet: voor beiden ben je bij Duravit Vero aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit duurzame, moderne klassiekers die stuk voor stuk staan voor hoogstaande kwaliteit.

Bekijk de producten

Wil jij je badkamer verrijken met de moderne badkamerserie van Duravit Vero? Bekijk dan nu het gehele assortiment in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je niet alleen van de laagste prijs garantie, maar ook van gratis bezorging.