Duravit P3 Comforts

Duravit P3 Comforts is een badkamer serie die zich kenmerkt zich door het prachtige design dat al je wensen in de badkamer vervult. Het ontwerp van Duravit P3 Comforts is namelijk niet alleen mooi, maar biedt ook optimaal comfort, zoals de naam wellicht al deed vermoeden. Hierdoor wil je de producten gebruiken, aanraken en bekijken. Je badkamer wordt met Duravit P3 Comforts een aangename ruimte waarin je je helemaal thuis voelt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het assortiment van Duravit P3 Comforts

Je gehele badkamer kun je inrichten met de producten van Duravit P3 Comforts:

  • Wastafels. De wastafels kenmerken zich door een lichte verhoging die het natte en droge gedeelte van elkaar scheidt. Hierdoor ontstaat er een ruimte waar je al je toiletartikelen kwijt kunt. Bovendien hebben de wastafels een smalle komrand en zachte keramiekovergangen die beiden elegantie uitstralen.
  • Wc’s & bidets. De wc’s van Duravit P3 Comforts zijn extra breed en bieden daarom meer zitcomfort. De toegepaste innovatieve technieken zorgen daarnaast voor meer hygiëne. Wanneer je op zoek bent naar nog meer luxe, kun je ook nog kiezen voor een douche-wc-zitting.
  • Douchebakken. De douchebakken van Duravit P3 Comforts kunnen vloergelijk, half ingebouwd of van boven worden geïnstalleerd. Daarnaast hebben de douchebakken ook een aflegruimte waarop je gemakkelijk je doucheartikelen kwijt kan.
  • Baden. Om de gebruiker van zoveel mogelijk comfort te voorzien, hebben de baden en smalle rand zodat de binnenkant maximaal de ruimte biedt. De aangename zachte rondingen vergroten dit comfort. Daarnaast hebben ook de baden een aflegruimte waarop je toiletartikelen of accessoires kan plaatsen. Uit de verschillende modellen kun je ongetwijfeld het bad kiezen dat in de ruimte past en jouw wensen vervuld.
  • Whirlbaden. Wil je optimaal ontspannen in bad? Voorzie je Duravit P3 Comforts bad dan met een Duravit whirlsysteem. De bubbels geven je een heerlijke wellness beleving.

Bekijk de producten

Ben jij benieuwd naar de producten van Duravit P3 Comforts? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop. Bij Saniweb ben je verzekerd van de laagste prijs en bovendien profiteer je van gratis bezorging.