Duravit Bagnella

De waskommen van Duravit Bagnella kenmerken zich door eenvoud. Dit maakt het assortiment van Duravit Bagnella echter niet minder speciaal. De ronde, tijdloze waskommen zijn aan de onderkant voorzien van een chromen ring. Dit geeft de waskommen een luxe en elegante uitstraling: prachtig in vrijwel elke badkamer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elegantie in de badkamer

Wanneer je net iets anders dan anders wilt, zijn de waskommen van Duravit Bagnella de perfecte keuze. Een waskom op zich bezorgt je badkamer al een bijzonder stijlvolle uitstraling, maar Duravit Bagnella doet daar nog een schepje bovenop met de brede doorlopende rand en chromen ring waarvan iedere wasbak is voorzien. De wasbakken zijn simpel, maar doeltreffend: een aanwinst voor iedere badkamer.

De voordelen van Duravit Bagnella waskommen

De waskommen van Duravit Bagnella worden echte badkamerklassiekers genoemd. Benieuwd waarom? Hieronder staan de voordelen op een rijtje.

  • Ruimtelijk. Een waskom van Duravit Bagnella bevordert het ruimtelijke effect in je badkamer. Allereerst doordat de waskom als individueel object op een meubel geplaatst wordt en daarnaast doordat de ruimte om de waskom heen leeg is.
  • Eenvoudig schoon te maken. Elke waskom is voorzien van WonderGliss. Deze speciale beschermlaag zorgt dat vuil en kalk zich minder snel aan de wasbak hechten. Het schrobben van de wasbak is hiermee verleden tijd. Wanneer je slechts een natte doek door de kom heen haalt, ziet deze er weer als nieuw uit.
  • Gemakkelijk te combineren. Dankzij het tijdloze, ronde design en de witte kleur zijn de wasbakken van Duravit Bagnella eenvoudig te combineren met een meubel en ander badkamerinterieur.

Bekijk de producten

Wil jij je badkamer een bijzonder stijlvolle look bezorgen? Dan zijn de wasbakken van Duravit Bagnella iets voor jou: elegante wasbakken waar je niet snel op uitgekeken raakt. Bekijk de verschillende waskommen nu in onze webshop en profiteer van de laagste prijs en bovendien gratis bezorging.