Duravit 2X3

Duravit 2x3 is een collectie van zeshoekige baden die optimaal gebruik maken van de ruimte. Wanneer je op zoek bent naar een bad met een maximale binnenruimte, valt het zeshoekige bad van Duravit 2x3 vast bij je in de smaak. De badrand is namelijk minimaal vormgegeven zodat je meer plaats in bad hebt. Duravit 2x3 baden zijn daardoor niet alleen ideaal voor gezinnen, maar ook voor individuen die behoefte hebben aan extra veel bewegingsruimte in bad. Ontspanning gegarandeerd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies voor een whirlsysteem

Voor nog meer badplezier kies je voor een Duravit 2x3 hoekbad met een geïntegreerd whirlsysteem. Deze bruisende baden hebben niet alleen een extra ontspannend effect, maar bieden ook verschillende voordelen als het gaat om je gezondheid. Zo zorgen de luchtbellen voor een betere bloedsomloop en verbetert de watermassage de doorbloeding. Hierdoor heb je minder last van spierpijn en krampen. Lijkt dit je wat? Elk bad van Duravit 2x3 kan voorzien worden van een whirlsysteem.

Op zoek naar nog meer ontspanning?

Zie jij de tijd die je doorbrengt in bad als hét moment van de dag dat je helemaal tot rust kan komen? Rust je badkuip of whirlpool van Duravit 2x3 dan uit met een geluidssysteem. Deze wordt onzichtbaar gemonteerd onder de badkuip waarvoor je slechts een stroomaansluiting en hoofdschakelaar nodig hebt. Via Bluetooth kun je het systeem aansluiten op je mobiel, laptop of een ander apparaat waarna je vervolgens je favoriete nummers kan kiezen en afspelen. Het geluidssysteem brengt het Duravit 2x3 bad in beweging waardoor de muziek voelbaar wordt. Het resultaat: optimale ontspanning waarbij je alle drukte even achter je laat.

Bekijk de producten van Duravit 2x3

Wil jij genieten van een bad dat je ultieme ontspanning biedt? Bekijk dan het assortiment van Duravit 2x3 in onze webshop. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.