Dornbracht Supernova

Dornbracht Supernova is een badkamerserie die bestaat uit kranen van hoge sculpturale kwaliteit. Wanneer je jouw badkamer stijlvol wilt inrichten, vallen de producten van Dornbracht Supernova ongetwijfeld bij jou in de smaak. De naam van deze badkamerserie is gebaseerd op het lichtverschijnsel ‘Supernova’. Dit is een bijzonder lichtverschijnsel waarbij een ster op spectaculaire wijze explodeert waarna een enorme hoeveelheid licht wordt uitgestraald. Dat licht wordt bij Dornbracht Supernova geïnterpreteerd als een kristal dat haar omgeving steeds op een nieuwe manier reflecteert. Het resultaat: prachtige kranen met een verfijnde vormgeving. Een ware toevoeging aan iedere badkamer.

5 producten
 • Dornbracht Supernova xTOOL inbouwthermostaat Champagne

  0 reviews
  Adviesprijs 1.462,- 1.329,06 Incl. BTW 9% Korting
  Leverbaar
 • Dornbracht Wanduitloop voor wandmontage zonder afvoergarnituur Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 460,- 459,20 Incl. BTW 0% Korting
  Leverbaar
 • Dornbracht Wastafeluitloop voor staande montage zonder afvoergarnituur Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 803,- 604,33 Incl. BTW 25% Korting
  Leverbaar
 • Dornbracht Supernova Baduitloop voor wandmontage Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 1.491,- 1.020,90 Incl. BTW 32% Korting
  Leverbaar
 • Dornbracht Supernova Baduitloop voor staande montage Chroom

  0 reviews
  Adviesprijs 2.032,- 1.470,95 Incl. BTW 28% Korting
  Leverbaar
5 producten

Ruim assortiment aan producten voor in de badkamer

Je gehele badkamer kun je inrichten met de kranen van Dornbracht Supernova. Voor zowel je wastafel, badkuip, douche als bidet kun je kiezen uit allerlei kranen in verschillende uitvoeringen. De omvangrijke keuze aan accessoires maakt het aanbod van deze prachtige badkamerserie compleet. Maak je badkamer af met bijvoorbeeld een passende badhanddoekhouder, wc-borstelgarnituur of glashouder.

Design van Dornbracht Supernova

Het prachtige design van Dornbracht Supernova verdient zeker de aandacht. Dankzij de precieze vormgeving en de hoge kwaliteit wordt je badkamer omgetoverd tot een stijlvolle ruimte met een luxe uitstraling. Alle producten zijn in hoogglans uitgevoerd wat het design van deze badkamerserie nóg meer onderstreept. Je hebt hierbij de keuze uit chroom, platina en een zacht gouden uitvoering.

Onderscheiden kraandesign

Dat deze serie een futuristische, prachtige uitstraling heeft, wordt bevestigd door diverse onderscheidingen. Zo werd Supernova onderscheiden met de ‘Good Design Award’ en de ‘iF product design award’. Je kunt hierdoor met zekerheid zeggen dat producten van Dornbracht Supernova een stijlvolle toevoeging aan je badkamer zijn.

Bekijk de producten van Dornbracht Supernova

Wil jij je badkamer inrichten met de prachtige producten van Dornbracht Supernova? Bekijk dan alle producten in onze webshop en maak je badkamer compleet. Profiteer bovendien bij Saniweb van de laagste prijs en gratis bezorging.