Dornbracht Selv

De badkamerserie Dornbracht Selv staat voor een moderne, terughoudende vormgeving waardoor zowel de kranen als de accessoires stuk voor stuk goed tot hun recht komen. Je hebt de keuze uit wat strakkere, recht afgewerkte designs, maar kunt ook kiezen voor een ronde vormgeving. Met Dornbracht Selv kies je voor een tijdloze uitstraling waarvan je jarenlang zult genieten. Bekijk alle unieke producten op Saniweb.nl

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elegantie in de badkamer

De producten van Dornbracht Selv hebben een luxe en elegante uitstraling. Tegelijkertijd zorgt de terughoudende vormgeving voor een gebalanceerd geheel. De keuze tussen een ronde en rechte afwerking maakt dat deze serie in veel badkamers geliefd is. Het assortiment van Dornbracht Selv bestaat uit een mengkranenserie en accessoires die beide uitgevoerd zijn in chroom en platina mat.

Kranen

De kranenserie van Dornbracht Selv bestaat onder andere uit eengreeps wastafelmengkranen, eengreeps douchemengkranen, baduitlopen, stopkranen en badmengkranen. Met de verschillende uitstralingen bepaal je zelf hoe modern je je badkamer hebben wilt. Houd je van puur, minimalistisch en wil je graag iets anders dan anders? Kies dan voor een baduitloop. Doordat de thermostaat in de muur is weggewerkt, creëert dit type kraan direct een andere sfeer. Ook de eengreeps douchemengkraan springt dankzij de ronde omstelling in het oog. Liever een iets traditioneler design? Geen zorgen, hierin is ook voldoende keus.

Accessoires

Je badkamer is pas helemaal compleet wanneer deze ook over accessoires van Dornbracht Selv beschikt. Hierbij kun je denken aan badgrepen, handdoekhouders, glashouder, toiletrolhouders en accessoires voor in de douche, zoals glijstangsets en douchehouders. De combinatie van Dornbracht Selv kranen en accessoires maakt je badkamer een harmonieus geheel en bovendien een lust voor het oog.

Bekijk de producten

Is jouw interesse gewekt door deze elegante, tijdloze en terughoudende designs? Bekijk dan snel het gehele assortiment van Dornbracht Selv in onze webshop. Bij Saniweb.nl profiteer je van de laagste prijs garantie en gratis bezorging.