Dornbracht Maro

Een keukenkraan van Dornbracht Maro is dé eyecatcher in je keuken. Dit komt voornamelijk door de prachtige vierkante kop van de uitloop van Dornbracht Maro. Het karaktervolle uiterlijk geeft de betreffende ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling. De geïntegreerde functionaliteiten zorgen bovendien voor een optimaal gebruikersgemak. Zo is de perlator volledig vlak en helemaal weggewerkt in de kop van de kraan. Een keukenkraan van Dornbracht Maro is hierdoor ongetwijfeld een prachtige toevoeging aan je keuken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het ergonomische design

De keukenkranen van Dornbracht Maro zijn helemaal afgestemd op het werk in de keuken. Zo kan de uitloop verschillende kanten op worden gedraaid. Ook is de kraan zeer ergonomisch te bedienen. Hierdoor kun je met alle gemak potten en pannen vullen, vieze vaat afspoelen of een glas water tappen. Je bent bij al deze activiteiten verzekerd van optimaal gebruikerscomfort.

Het assortiment van Dornbracht Maro

Valt het design bij jou in de smaak? Kies dan uit het assortiment dé kraan van Dornbracht Maro die jouw wensen vervult:

  • Eéngreepsmengkraan. De ééngreepsmengkraan is dankzij de ergonomische vormgeving gemakkelijk te bedienen. Met de greep stel je nauwkeurig de juiste temperatuur in van het water.
  • Twee-gats mengkraan met rozet. Je kunt ook kiezen voor een mengkraan met rozet wanneer je dit mooier of handiger vindt in je keuken.
  • (Profi-)spoeldouchegarnituur. Wil je meer gemak in de keuken? Kies dan voor een kraan met spoeldouchegarnituur. Wanneer je wilt genieten van optimaal comfort, kun je ook kiezen voor profi-douchegarnituur.

De onderscheidingen

Het prachtige rechthoekige design in combinatie met de geïntegreerde functionaliteiten is onderscheiden met verschillende prijzen. Zo heeft Dornbracht Maro twee keer de ‘Best of Year Award’ gewonnen. Terecht, want deze kraan verdient zeker aandacht.

Bekijk de producten van Dornbracht Maro

Wil jij ook een karaktervolle kraan van Dornbracht Maro toevoegen aan je keuken? Bekijk dan het gehele assortiment in onze webshop. Bovendien ben je bij Saniweb verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging.