Dornbracht Gentle

Dornbracht Gentle is een badkamerserie waarbij elegantie centraal staat. Zoals de naam al laat vermoeden is Dornbracht Gentle teder, zacht en liefelijk. De nonchalante uitstraling spreekt voor zichzelf en biedt ruimte voor je eigen individualiteit. Dornbracht Gentle past hierdoor in ieder badkamerinterieur. De prachtige zachte vormgeving trekt niet direct de aandacht, maar laat juist op een onopvallende manier het interieur van je badkamer luxueus aanvoelen. Eenvoud, gemak en duurzaamheid staan hierbij voorop.

1 product
  • Dornbracht Gentle Wandaansluitbocht Chroom

    0 reviews
    Adviesprijs 109,- 63,- Incl. BTW 42% Korting
    Leverbaar
1 product

Het elegante design van Dornbracht Gentle

De producten van Dornbracht zijn vormgegeven door Matteo Thun & Partners, experts op het gebied van badkamer design. Dit is terug te zien in de prachtige, zachte vormgeving die een bepaalde vorm van vrouwelijke elegantie uitstraalt die past in iedere badkamer. De zachte vormgeving zorgt er bovendien voor dat de kranen heerlijk in de hand liggen. Dit is van belang aangezien de kraan het meest gebruikte onderdeel van de badkamer is. De producten uit deze serie begeleiden je hierdoor perfect bij de dagelijkse rituelen in de badkamer. Het tijdloze design van de kranen van Dornbracht Gentle kan bovendien jaren mee en voelt modern aan dankzij de glimmende chromen uitvoering.

Kies uit het brede assortiment de juiste kraan

Of je nu op zoek bent naar een mengkraan voor je wastafel, badkuip, bidet of douche: je hebt keuze genoeg uit het brede assortiment van Dornbracht Gentle. Hierdoor ben je verzekerd van het product dat bij je past. De mengkranen zijn uitgevoerd chroom. Ook voor al je badkameraccessoires kun je terecht bij Dornbracht Gentle. Deze zijn verkrijgbaar in een combinatie van chroom en kunststof. Alle producten zijn niet alleen perfect voor het hotelwezen, maar passen ook prachtig in de privé badkamer.

Bekijk de producten van Dornbracht Gentle

De producten van Dornbracht Gentle hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Spreken de kenmerken van deze bijzondere serie jou aan? Bekijk dan alle producten in onze webshop!