Dornbracht Elemental Spa

De Dornbracht badkamer serie Elemental Spa laat alle producten in het teken staan van water. Zo hebben de verschillende kranen de uitstraling van een waterbron. Overal in de ruimte worden de waterpunten gekenmerkt door de architectuur. Het zorgt voor persoonlijke en gemeenschappelijke rituelen en voor de reiniging van het lichaam en de geest. Deze serie laat je ziel helemaal tot rust komen! Benieuwd naar de producten van deze serie? Bekijk dan hier al onze producten van de Dornbracht badkamer serie Elemental Spa.

8 producten
 • Dornbracht Eengreeps badmengkraan met watervaluitloop, voor vrijstaande montage, met douchegarnituur Cyprum

  0 reviews
  Adviesprijs 10.707,- 10.496,99 Incl. BTW 210,01 Korting
  Leverbaar
 • Dornbracht Eengreeps badmengkraan met watervaluitloop, voor vrijstaande montage, met douchegarnituur Cyprum

  0 reviews
  Adviesprijs 10.707,- 10.496,99 Incl. BTW 210,01 Korting
  Leverbaar
8 producten

Alles in het teken van water

De verschillende producten van de serie Dornbracht Elemental Spa stellen het water als element centraal. Alle producten hebben een eigen naam. BIj het ontstaan van de namen werd aandacht besteed aan dat zowel de klank als de uitstraling van de namen het rituele karakter van de serie weerspiegelen. Zo ontstaat er een totale serie waarbij je helemaal tot rust kan komen door de klanken van het stromende water en de architectuur die de kranen in de ruimte kenmerkt. Kies voor één van de mengkranen, badmengkranen, voor een wand- of vrijstaande montage of een combinatie van deze kranen om een echte spa te creëren in je eigen badkamer.

Een spa bij jezelf thuis

Mensen gaan naar een spa om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Hoe fijn is het als je dit nu in je eigen huis kunt doen? Deze serie van Dornbracht heet dan ook niet voor niets Elemental Spa. De mens staat hierin centraal in de architectonische vormgeving. De heldere, kubusachtige vormen en materialen reageren direct of indirect op de aanraking met het water. Het vormt een plaats waar de reinigende kracht van het water, het lichaam en de geest in harmonie wordt gebracht. Zo laat elk gebruik zijn individuele sporen achter en herinnert daarmee steeds aan de oorsprong van alles: de waterbron. Ieder product heeft raakvlakken met de wand, vloer of het plafond en markeert op deze manier de waterplaatsen, die het uitgangspunt zijn van het reinigen van het lichaam en de geest!

Bekijk de producten

Wil jij ook een spa creëren in je eigen badkamer? Kies dan voor de producten uit de Dornbracht Elemental Spa serie en bekijk hier het aanbod van Saniweb. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de laagste prijs garantie en worden de producten gratis bij je thuis bezorgd.