Dornbracht Deque
Filteren
loader
Bezig met laden...

De badkamerserie Dornbracht Deque kenmerkt zich door de strakke vormentaal van de kranen. De kranen van Dornbracht Deque zijn hierdoor echte blikvangers van je badkamer. De bijzondere vlakke uitloop van de kranen zit dicht bij de wastafel en laat het water op een zachte manier stromen. Deze zachte stroming vormt een prachtig contrast met de strakke vorm van de kraan. Dornbracht Deque badkamerkranen zijn daarom de perfecte toevoeging aan je badkamer wanneer je deze wilt omtoveren tot een moderne, stijlvolle ruimte.

26 producten
Pagina
Dornbracht Deque Afdekplaatje Mat Zwart
Dornbracht Deque Afdekplaatje Mat Zwart
Adviesprijs 145,00
prijs 130,50
clock Leverbaar
Dornbracht Deque Watervalbadinloop zonder omstelling, voor staande montage Platina Mat
Dornbracht Deque Watervalbadinloop zonder omstelling, voor staande montage Platina Mat
Adviesprijs 3.928,00
prijs 3.535,20
clock Leverbaar
Dornbracht Deque Watervalbadinloop voor wandmontage Platina Mat
Dornbracht Deque Watervalbadinloop voor wandmontage Platina Mat
Adviesprijs 2.927,00
prijs 2.634,30
clock Leverbaar
26 producten
Pagina

De bijzondere manier waarop het water stroomt

Dankzij de brede uitloop van de kranen van Dornbracht Deque stroomt het water op een bijzondere manier. De brede straal heeft het effect van een rustige waterval. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook nog eens een aantal voordelen. Zo is je bad een stuk sneller gevuld waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat je heerlijk kan ontspannen. Daarnaast voelt het water zacht aan op je huid wanneer je bijvoorbeeld je handen wast in de wastafel.

Het assortiment van Dornbracht Deque

Het ruime assortiment van Dornbracht Deque biedt genoeg keus en bestaat uit verschillende kranen voor de wastafel, badkuip, douche en bidet. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wandmengkraan, inbouwthermostaat of een watervalbaduitloop. Waar je ook maar naar op zoek bent, je vindt het ongetwijfeld in het assortiment. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Iedere badkamer kan hierdoor stijlvol ingericht worden met Dornbracht Deque.

Bekijk de producten

Wil jij je badkamer omtoveren tot een strakke, moderne ruimte met de producten van Dornbracht Deque? Bekijk dan het gehele assortiment van Dornbracht Deque in onze webshop. Bij Saniweb ben je bovendien verzekerd van de laagste prijs en profiteer je van gratis bezorging wanneer het jou uitkomt. Bovendien kun je gebruik maken van ons montage team. Binnen vijf werkdagen is jouw bestelling perfect geïnstalleerd.