Cocina

24 producten
De mooie en decoratieve tegelcollectie van Cocina bestaat uit exclusieve tegels voor de badkamer, keuken of woonruimte. Ook bij horecagelegenheden zijn Cocina tegels favoriet. Lees meer over deze tegels met warme kleuren, vrolijke prints en retrostijl die verkrijgbaar bij Saniweb.

De Spaanse tegels van Cocina

Met de Spaanse tegels van Cocina geef je je woonruimte een gezellige en authentieke Zuid-Europese sfeer. De tegels kenmerken zich door de mooie en felle kleuren. Ook de grillige zijkanten zorgen voor het antieke en ambachtelijke uiterlijk waarmee de tegels een warme sfeer creëren. Met Spaanse tegels kun je zo creatief zijn als je zelf wilt. Betegel een wand met een en dezelfde kleur voor een rustiger effect. Of kies voor een combinatie van verschillende tinten waarbij een kleur de boventoon voert voor een vrolijke afwisseling.

Cocina tegels met opdruk

Cocina houdt ervan gezelligheid en authentieke sferen na te bootsen. Dat zie je terug in de tegeltjes met de Hollandse teksten die vooral in de keuken goed tot hun recht komen. Ze roepen het warme woonkeukengevoel van vroeger op en creëren een gezellige sfeer. In combinatie met effen tegels zorgen ze voor een leuke afwisseling aan de wand in je keuken.

Metrotegels van Cocina

Voor een echte retrostijl kies je voor de metrotegels van Cocina. Deze langwerpige tegels met afgeschuinde kanten kennen we als eerste uit de Parijse metrostations en worden veelvuldig gekozen voor bijvoorbeeld het toilet. Je kunt ze op meerdere manieren plaatsen, bijvoorbeeld halfsteens voor een speels effect. Plaats je ze onder elkaar, dan lijkt een kleinere ruimte al gauw groter. Wil je echt iets heel anders, dan kun je metrotegels trapsgewijs plaatsen, in visgraatmotief of zelfs horizontaal en verticaal door elkaar.

Nieuwsgierig naar de tegels van Cocina?

Bekijk dan het assortiment van Cocina in onze webshop. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met een van de Saniweb adviseurs. Zij helpen je graag verder. Bovendien profiteer je bij Saniweb van de scherpste prijzen en geniet je van snelle thuisbezorging en retournering.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht