Casalgrande Padana

82 producten

Casalgrande Pandana is een Italiaans tegelmerk met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van keramieken vloertegels. Of het nu om de badkamer, de keuken, de woonkamer of het toilet gaat; voor iedere ruimte is er een passende tegel te vinden bij Casalgrande Pandana. Naast vloeren kunnen deze schitterende tegels ook uitstekend op wanden worden gebruikt. De tegels zijn extreem sterk, stoot- en slijtvast en zijn daarmee van buitengewone kwaliteit. Daarnaast zijn de tegels een lust voor het oog. Saniweb vertelt je meer over het merk Casalgrande Pandana.

Italiaanse kwaliteitsgarantie

Casalgrande Pandana richt zich sterk op technologische innovatie en duurzaamheid. Het merk is continu bezig met het verbeteren van de tegels op zowel het gebied van design als kwaliteit. Daarbij staat milieu hoog in het vaandel en worden de tegels op een verantwoorde manier geproduceerd. Het hele productieproces vindt bovendien volledig in Italië plaats, waardoor de tegels écht Italiaanse roots hebben. Haal Italiaanse sferen in huis met Casalgrande Pandana tegels!

Chique en klassiek

De tegels van Casalgrande Pandana hebben een zeer luxe uitstraling. De tegels zijn voornamelijk verkrijgbaar in natuurlijke kleuren met verschillende subtiele structuren. Zo variëren de tegels van geglazuurde metalliclook tegels tot traditionele tegels in houtkleurige tinten. Ook kun je gaan voor een glad gepolijst oppervlak, een subtiele tegelstructuur of een natuurlijk uitziend reliëf. Voor iedere ruimte is er een passende tegel verkrijgbaar om het gewenste effect te creëren. Dat kan zowel modern als klassiek zijn, maar ook industrieel of landelijk. Bij Saniweb ontdek je schitterende tegels van dit merk in donkere tinten, een matte afwerking en een gangbaar formaat van 60x60 centimeter.

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar mooie kwaliteitstegels voor je badkamer, toilet, keuken of een andere ruimte? Voor zowel vloer- als wandtegels kun je bij Casalgrande Pandana terecht. Bekijk de hoogwaardige en trendy tegels van dit merk direct in ons assortiment. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht