Busch Jaeger

0 producten

Busch Jaeger is een Duits bedrijf met meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Deze marktleider heeft een groot assortiment van complete installatieprogramma’s met schakelaars, wandcontactdozen, speciale contactdozen, serie-inbouwapparaten, dimmers en bewegingsmelders. Daarnaast kun je bij dit merk ook terecht voor geavanceerde elektronische producten voor ieder gebouw.

Hoge kwaliteitsstandaarden

Alle producten en oplossingen van Busch Jaeger voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf van dit merk heeft een modern milieumanagementsysteem dat voldoet aan de hoge eisen van de internationale norm voor milieuzorgsystemen. Het is continue bezig met verdere ontwikkelingen van haar producten en prestaties om aan deze hoge standaarden te blijven voldoen en voor een succesvolle positie in de markt. Om dit mogelijk te maken krijgen medewerkers die voor dit merk werken permanente scholing en trainingen. Busch Jaeger voldoet altijd aan de hoogste eisen van zijn klanten met betrekking tot kwaliteit, assortiment en innovatie.

Familievriendelijk merk

Busch Jaeger staat voor de verenigbaarheid van familie en carrière en vindt zijn medewerkers belangrijk. Het heeft in Duitsland een award gekregen voor ‘familievriendelijke organisatie’. Het bedrijf heeft aandacht voor de werkveiligheid en gezondheid van de medewerkers. Deze werken met plezier voor dit merk en dat is ook terug te zien in de producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

Duurzaam actief

Bij Busch Jaeger vinden ze dat organisaties die een toonaangevend merk vertegenwoordigen, verantwoordelijkheid moeten tonen als het gaat om duurzaamheid. Naast dat de producten van hoge kwaliteit zijn, zet dit merk zich ook in voor het milieu, de werkveiligheid en energie. Dit doen zij door ervoor te zorgen dat de producten ontwikkeld zijn op een manier waardoor mensen in hun eigen huis kunnen bijdrage aan het reduceren van energie. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan het beschermen van ons milieu.

Bekijk de producten van Busch Jaeger

Benieuwd of dit merk aansluit bij de wensen voor de toebehoren van jouw badkamer, toilet of bijvoorbeeld keuken? Bekijk dan in onze webshop de producten van Busch Jaeger die staan voor kwaliteit en zorgdragen voor het milieu. Bij Saniweb kun je in het assortiment alle specificaties van de producten lezen om te ontdekken welk product het beste aansluit bij jouw wensen. Bestel de gekozen producten makkelijk en snel in onze webshop en je producten worden gratis thuis bezorgd (bij bestellingen vanaf 50,-).

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht