Bling

0 producten

Bling is een uniek schoonmaakmiddel dat speciaal ontwikkeld is om keukens schoon te maken én te onderhouden. Heb je een keuken met een granieten werkblad of juist van kunststof? Wellicht heb je een roestvrij stalen spoelbak of een glazen ovendeur? Voor vrijwel alle materialen is er een geschikt reinigingsmiddel verkrijgbaar bij Bling. Ben je benieuwd naar het merk en de onderhoudssets die er verkrijgbaar zijn? Saniweb vertelt je meer!

Bling: een uniek schoonmaakmiddel

Bling is niet zomaar een schoonmaakmiddel. De samenstelling van de schoonmaakmiddelen is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in keukens. Voor materialen zoals graniet, kunststof en glas, die veel in keukens voorkomen, zijn unieke sets samengesteld. Hierbij is aan zowel het reinigen als het onderhouden van de keuken gedacht. Het resultaat is een schone en stralende keuken!

De verschillende onderhoudssets

In totaal zijn er acht onderhoudssets verkrijgbaar, van A tot H. Onderhoudsset A is een basisset die geschikt is voor de hele keuken, met keukenreiniger, glasreiniger, metaalreiniger. Bij set B is daar een speciale granietreiniger aan toegevoegd die ook los verkrijgbaar is in set C. Met deze granietreiniger reinig en bescherm je jouw natuurstenen werkblad. Heb je een werkblad van kunststof? Ga dan voor set D, een complete reinigingsset inclusief werkbladreiniger, of een losse kunststof werkbladreiniger in set H. De onderhoudssets E, F en G zijn respectievelijk losse schoonmaakmiddelen voor glas, metaal en de hele keuken. De glasreiniger is zowel voor glas als hoogglans gelakte keukenonderdelen te gebruiken. Ook de metaalreiniger is geschikt voor alle soorten metaal, inclusief roestvrij staal. Bovendien laat dit middel een beschermende laag achter. Alle sets worden geleverd met een speciale Bling keukendoek. Deze is voor alle oppervlakken te gebruiken en pluist niet. De doek kan na gebruik eenvoudig in de wasmachine gereinigd worden. Voor iedere keuken is er gegarandeerd een passende onderhoudsset verkrijgbaar bij Bling!

Bekijk onze producten

Ben je op zoek naar schoonmaak- en onderhoudsmiddelen voor je keuken? Bekijk dan eens de producten van Bling in ons assortiment. Bij Saniweb profiteer je bovendien van de beste prijzen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht