Arkadia

2 producten

Het Italiaanse merk Arkadia zorgt al jaren voor mooie decortegels en vloer- en wandtegels. Voor zeer inspirerende tegels zowel voor in je badkamer als in je keuken, maar ook voor je in je woon- en toiletruimte kun je terecht bij het aanbod van Arkadia. Het merk staat bekend om zijn rijke decoraties, hoge kwaliteit en bijzondere kleuren. Arkadia blijft streven naar hoogwaardige kwaliteit en moderne designen. Meer weten over dit merk? Lees dan hier verder.

Luxueus en stijlvol

De tegels van Arkadia zijn een aanwinst voor in je huis. Of je nu een wandtegel of vloertegel wilt, er zit voor iedere smaak wat bij. De decortegels van Arkadia zijn mooi bewerkt, waardoor ze een luxueuze uitstraling creëren en een extra dimensie geven aan je ruimte, of dat nou je keuken of toiletruimte is. Een decortegel zorgt voor een speels effect en vaak halen de printjes de Italiaanse sfeer helemaal in huis. Daarnaast kun je bij een vloer- of wandtegel kiezen voor een wat neutrale kleur, zoals beige, grijs, bruin, zwart en nog veel meer. Zo creëer je rust in de ruimte en kun je het combineren met fellere kleuren accessoires. Ook passen de natuurstenen goed bij een moderne of industriële look in je huis. Op deze manier kun je veel tegels combineren met verschillende interieurstijlen.

Aanbod Arkadia bij Saniweb

Saniweb biedt een groot assortiment van Arkadia tegels aan. Betontegels, natuurstenen of decortegels kun je zoal ontdekken in het aanbod. Met de kleuren kun je verschillende kanten op gaan, maar het grootste gedeelte bestaat uit neutrale kleuren. Denk hierbij aan bruin, beige en zwart. Maar je kunt ook voor blauw of rood gaan voor een speelse uitstraling. Bovendien kun je ook met de afmetingen spelen. Zo zijn er tegels met een lengte van 150 mm, 200 mm of 450 mm. Mocht je een kleinere ruimte hebben in je woning die je wilt opleuken met Arkadia tegels dan kun je het best voor grote tegels gaan. Deze laten je kleinere ruimte optisch groter lijken.

Bekijk onze producten

Benieuwd naar het gehele assortiment Arkadia tegels? Bekijk dan de Arkadia tegels in onze webshop. Gevonden wat je zocht? Bij Saniweb profiteer je van de beste prijzen en kun je bovendien je eigen bezorgmoment kiezen.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk alle merken Bekijk ons complete merkenoverzicht