Luxalon plafonds

Luxalon plafonds

Ben jij op zoek naar een nieuw plafond voor in je badkamer of een andere ruimte in je interieur? Maar zie jij op tegen het stuccen en schilderen van een nieuw plafond? Overweeg dan eens een aluminium Luxalon plafond. Deze plafonds zijn namelijk geschikt voor ieder huis en iedere woonruimte en worden helemaal op maat voor je gemaakt. De aluminium plafonds passen bij diverse interieur stijlen, zoals: modern, klassiek, landelijk, scandinavisch of industrieel.

Offerte aanvragen

3 verschillende plafondpanelen

Er zijn drie verschillende type Luxalon plafondpanelen. Om het plafond helemaal naar jouw wens te maken kan je ook nog kiezen uit diverse kleuren.

Luxalon Largo

Largo (meest gekozen)

Luxalon Compatto

Compatto

Luxalon Breve

Breve

Voordelen Luxalon plafonds

  • Lange levensduur en duurzaam.
  • Milieuvriendelijk: 90% van de plafonds wordt gemaakt van gerecycled aluminium.
  • Onderhoudsvriendelijk: geen onderhoud of schilderwerk nodig.
  • 100% vochtbestendig: hierdoor ook geschikt voor toepassing in de badkamer. Geen last meer van condensvorming en/of schimmel.
  • Geniet van een strak afgewerkt plafond waarbij een subtiel lijnenspel wordt gecreëerd door de aluminium lamellen.
  • Ventilatieroosters, inbouwspots, audio apparatuur of een sterrenhemel kunnen netjes worden weggewerkt in de plafonds.
  • Korte levertijd: binnen enkele weken geniet je al van je nieuwe Luxalon plafond.
  • Richtprijs voor een Luxalon plafond: €130,- per m²
Luxalon aluminium plafond
Luxalon badkamer plafond

Montage en installatie

Wil jij graag een Luxalon plafond maar zie jij op tegen de installatie van het plafond? Geen zorgen, de montage kan uit handen genomen worden door een expert op het gebied van aluminium Luxalon plafonds. De montage kan geregeld worden bij het bestellen van je plafond. Het installeren van deze plafonds is namelijk vakwerk, door het te laten installeren ben je verzekerd van een perfect resultaat. Het installeren van een Luxalon kan al voor circa €400,- voor je gedaan worden.

Luxalon plafond
Luxalon plafond met spot

Luxalon plafond kopen?

Ben jij overtuigd en wil je graag een passende offerte voor jouw eigen aluminium plafond? Vraag dan middels het formulier een offerte aan. Onze sanitairspecialisten nemen dan contact met je op en helpen je verder. Heb je vragen over deze plafonds of wil je meer informatie? Neem ook dan contact met onze specialisten, zij voorzien je graag van meer informatie.

Luxalon plafond

Offerte aanvragen