Luxe douches

Ben jij op zoek naar optimale ontspanning in jouw eigen badkamer? Dan is een luxe douche een perfecte keuze. Van een luxe douche bestaat geen waterdichte definitie, dit ligt er natuurlijk aan wat je gewend bent en prettig vindt. Echter zal een luxe douche altijd zorgen voor optimale ontspanning. Er zijn een aantal elementen die vrijwel alle mensen opnoemen als we vragen naar de definitie van een luxe douche. Een regendouche of waterval douche is bijvoorbeeld een onderdeel waar iedereen graag onder staat. Ook luxe accessoires en heerlijk ruikende showergels mogen niet ontbreken in de luxe badkamer. Is een luxe douche iets voor jou? Lees dan verder of bekijk direct de douches in de webshop.

30 producten
Pagina
30 producten
Pagina

De voordelen van een luxe douche

Luxe douches bestaat vaak uit een comfortabele regendouche en/of waterval douche en luxe accessoires. Een regendouche wordt vaak gecombineerd met een waterval douche. Bij de regendouche komt het water uit een heleboel gaatjes en bij de waterval douche is er sprake van een grote opening waardoor het water tegelijk neervalt. Ook wordt een luxe douche vaak aangevuld met functionele en stijlvolle accessoires, zoals bijvoorbeeld de luxe Sunshowers. Sunshower monteer je in of tegen de wand en laat jou optimaal ontspannen onder de douche door de heerlijke infrarood- of uv-stralen. Kortom, een luxe douche is een product om van te genieten!

Het assortiment luxe douches

Veel mensen denken dat een luxe douche alleen mogelijk is in een grote badkamer. Echter is een luxe douche ook prima te realiseren in een kleine ruimte. Door het ruime assortiment aan luxe douches vind je altijd een douche die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. De luxe douches zijn verkrijgbaar in diverse formaten, uitvoeringen en inrichtingen. Ook de kleuren doen veel met de uitstraling van de douche. Zo zijn er diverse douches die voorzien zijn van een rustgevende kleuren of zelfs beschikken over een neveldouche met een instelbare licht- en geurfunctie.

Bekijk de producten

Zijn de luxe douches iets voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de producten voor jouw badkamer of wil je graag de luxe douches in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze winkels en ontvang het beste advies van onze adviseurs.