Doucheslang

De doucheslang maakt het mogelijk om het water van de watertoevoer naar de douchekop te laten stromen. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe doucheslang voor je nieuwe doucheset of omdat je oude aan vervanging toe is. Je bent dan bij Saniweb aan het juiste adres. Bekijk in het assortiment de verschillende modellen en kies de doucheslang die past bij jouw doucheset.

194 producten
194 producten

Perfect passend

Alleen een doucheslang die perfect aansluit op de douche en de watertoevoer zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de douche zonder bijvoorbeeld lekkage. Daarom is het handig om bij de aanschaf van een doucheslang te letten op een aantal punten:
- Aansluiting kraan en douchekop. Zorg ervoor dat ieder uiteinde van de doucheslang goed aansluit op de watertoevoer van de kraan en de douchekop. Alleen met een goede passende slang krijg je geen lekkages. Wanneer dit niet het geval is, neemt de waterdruk af en wordt je douchestraal minder krachtig.
- Lengte. Wanneer de doucheslang niet lang genoeg is, dan heb je kans dat je de douchekop niet helemaal tot bovenaan de douchestang kan schuiven. Een te lange slang kan in de weg gaan zitten. Meet dus de lengte op die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je doucheslang lang genoeg is.
- Kleur. De meeste doucheslangen hebben een chroomkleur. Wil je liever een kleur die helemaal past bij je badkamerstijl? Ga dan bijvoorbeeld voor een slang in de kleur goud, brons of grafiet.

Flexibiliteit

Alle doucheslangen van Saniweb zijn heel flexibel en zo gemaakt dat ze niet in de knoop kunnen gaan zitten. Ook kunnen er geen knikken in de slang komen, zodat je waterstraal tijdens het douchen altijd optimaal blijft. Geniet van een heerlijke douche met een doucheslang van Saniweb.

Bekijk alle doucheslangen

Is jouw oude doucheslang aan vernieuwing toe of ben je op zoek naar een doucheslang voor je nieuwe douche? Bekijk dan ons totale aanbod doucheslangen in onze webshop.Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.