Badset

Ervaar het gemak van de handdouche in bad. Een handdouche maakt het gemakkelijk om je haar af te spoelen, of even snel op te frissen in bad. De douchesets van Saniweb zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waardoor er voor iedere wens een passend exemplaar te vinden is.

213 producten
213 producten

De doucheset: het gemak van een handdouche in bad

Een doucheset voor in bad bestaat uit een handdouche, doucheslang en wandhouder. Combineer deze met de badthermostaat om het compleet te maken. Met de douchekop kun je niet alleen eenvoudig je haar uitspoelen terwijl je in bad zit, maar ook voor een snelle opfrisbeurt in bad kiezen.
Met de aanschaf van een doucheset voor in bad weet je zeker dat je alle benodigdheden voor het aansluiten van een handdouche aan de badthermostaat in huis hebt. Je hoeft zelf geen onderdelen bij elkaar te zoeken. Zo weet je zeker dat alles goed bij elkaar past en werkt. Hierdoor kun je de set snel installeren zodat je binnen de kortste keren weer geniet van een ontspannen moment in bad.

Doucheset mogelijkheden van Saniweb

Saniweb heeft uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van douchesets. Zo zijn er zowel douchekoppen die vast worden gezet als handdouches die je van de muur kunt halen. Deze zijn vooral handig wanneer je graag regelmatig gebruikmaakt van het bad. Ook op het gebied van stralen is er genoeg keuze. Waar de ene douchekop een zachtere straal geeft, komt uit de andere kop juist een compacte en harde straal. Voor wie niet kan kiezen of van afwisseling houdt, is een doucheset met meerdere straalstanden de ideale oplossing. Hiermee bepaal je zelf waar je aan toe bent. Bespaar je graag op je waterverbruik? Denk dan eens aan een waterbesparende doucheset. Hiermee geniet je nog net zoveel van je dagelijkse douche, maar ben je tegelijkertijd goed bezig voor het milieu en je portemonnee. Zo zie je, door de uitgebreide mogelijkheden van Saniweb vind je eenvoudig een doucheset die perfect bij jouw wensen aansluit.