5% kassakorting De 48 uur van Saniweb: 5% kassakorting op alles
Nog 0 dagen 1 uur 25 min 30 sec

Inbouw douchekraan

Een inbouw douchekraan past perfect in de moderne badkamer. Het mengpaneel wordt namelijk onzichtbaar in de wand verwerkt, waardoor de douche een strak afgewerkt geheel wordt. Rond of vierkant, een hoofddouche mét handdouche of enkel een handdouche, je vindt het bij Saniweb. Bekijk het ruime assortiment en vind jouw inbouw douchekraan.

90 producten
90 producten

Welke inbouw douchekraan past bij jou?

Een inbouw douchekraan is verkrijgbaar in veel verschillende designs. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kun je het beste kiezen voor een afdekset of een complete set inclusief in- en afbouwdeel. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keus? We hebben de belangrijkste productkenmerken voor je op een rij gezet:

  • Met of zonder inbouwdeel. Voor een inbouw douchekraan heb je een inbouwdeel nodig waarmee het meng gedeelte wordt weggewerkt in de muur. Is dit bij jouw douche al gemonteerd? Dan heb je alleen het zichtbare deel ofwel het afbouwdeel voor de bediening van de douchekraan nog nodig. Bij Saniweb zijn complete sets verkrijgbaar, dus met inbouwdeel, en afbouw- of afdeksets zonder inbouwdeel verkrijgbaar. Bekijk goed welke jij nodig hebt.
  • Hoofddouche en handdouche. Met een inbouwregendouche geniet je van extra comfort. Bovendien heb je dan geen zichtbare glijstang waardoor de uitstraling van de douche strak en minimalistisch blijft. Ook voor de extra handdouche heb je geen glijstang nodig. Kies je voor een handdouche als hoofddouche dan is een glijstang wel nodig. De beste keus hangt af van jouw smaak en voorkeur qua comfort.
  • Eén- of tweegreepsbediening. Voor de bediening van de inbouw douchekraan kan je kiezen voor één greep of hendel of voor tweegreepsbedieing. Het bedieningspaneel bestaat in het geval van eengreepsbediening uit één hendel waarbij temperatuur en watervolume gecombineerd is. Als je liever aan twee aparte knoppen draait, kies dan voor tweegreepsbediening. Deze is in veel gevallen voorzien van een temperatuur- en waterbegrenzer. Is veiligheid en water besparen belangrijk in jouw huishouden? Kies dan voor een tweegreeps inbouw douchekraan.

Bekijk de producten

Voor een ruim assortiment van inbouw douchekranen ben je bij Saniweb aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit veel verschillende designs met keuze uit merken als Grohe, Dornbracht, Hansa en Hansgrohe. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.