Douchepaneel

Een douchepaneel wordt aan de wand van de douche bevestigd en heeft vaak verschillende functies. De glijstangset en douchekraan die normaal gesproken aan de douchewand worden gemonteerd worden vervangen door het douchepaneel. Dit paneel heeft namelijk een vaste douchekop en een aan/uitknop. Veel douchepanelen zijn daarnaast ook voorzien van extra luxe functies, zoals bijvoorbeeld een massagedouche of een handdouche. Wil je meer weten over de douchepanelen van Saniweb? Bekijk ons assortiment dan hier.

33 producten
Pagina
33 producten
Pagina

Wat is een douchepaneel?

Met een douchepaneel heb je niet langer een aparte glijstangset en douchekraan nodig in de douche. Een douchepaneel beschikt namelijk over een vaste douchekop en aan/uitknop. Daarnaast is een douchepaneel vaak voorzien van vele extra functies, waarmee je jouw douchebeurt extra ontspannen maakt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een massagedouche, zijdouche of een regendouche functie. Met de afneembare handdouche spoel je gemakkelijk en snel je lichaam af of je haren uit. Een douchepaneel is dus een multifunctioneel onderdeel en biedt meerdere mogelijkheden voor jouw douche.

Kies het perfecte douchepaneel voor jouw douche

Bij Saniweb kun je niet alleen kiezen uit douchepanelen met diverse luxe functies, maar kies je ook altijd voor een stijlvol, modern design. Het douchepaneel is namelijk zeer geschikt voor een moderne of design badkamer door de luxueuze, futuristische vormgeving. Bij Saniweb heb je de keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen. Heb jij de voorkeur voor een model met ronde hoeken of houd je juist meer van een strakke afwerking? Kies voor het model naar jouw smaak en geniet van weldadige luxe met een prachtig douchepaneel in jouw badkamer.

Bekijk de douchepanelen van Saniweb

In de webshop van Saniweb kun je alle douchepanelen bekijken en je laten inspireren door de mogelijkheden. Heb je een douchepaneel gevonden dat helemaal bij jouw badkamer past? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop van Saniweb. Daarnaast profiteer je van de beste prijs en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.