Witte badkraan
Filteren
loader
Bezig met laden...
31 producten
Pagina

Witte badkranen zien we steeds vaker terug in de badkamer. Waar je voorheen alleen de keuze had uit diverse chromen badkranen, heb je tegenwoordig de keuze uit talloze kleuren. Ook de kleur wit behoort tot de mogelijkheden. Een witte badkraan zorgt voor een unieke, elegante uitstraling en past dankzij de neutrale kleur bij iedere badkamerstijl. Kies jij voor een vrijstaande witte badkraan in jouw design badkamer of een sierlijke opbouw badkraan voor jouw klassieke inrichting? Alles is mogelijk. Is een witte badkraan iets voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Saniweb? Neem dan snel een kijkje in ons ruime assortiment. Op zoek naar andere badkranen? Bekijk dan hier al onze badkranen.

Beaux Lyon 4-gats badmengkraan mat wit
Adviesprijs 1.738,00
prijs 1.426,36
clock Leverbaar
Beaux Lyon badmengkraan mat wit
Adviesprijs 1.281,00
prijs 1.050,90
clock Leverbaar
Beaux Lyon badkraan vrijstaand met handdouche mat wit
Adviesprijs 2.262,00
prijs 1.856,45
clock Leverbaar
Hansgrohe Vivenis Afbouwdeel Badmengkraan Mat Wit
Adviesprijs 345,00
prijs 279,67
clock Leverbaar
Hansgrohe Finoris Baduitloop Mat Wit
Adviesprijs 306,00
prijs 248,56
clock Leverbaar
Axor Uno Baduitloop Mat Wit
Adviesprijs 420,00
prijs 387,13
clock Leverbaar
Axor Uno Baduitloop Vrijstaand Mat Wit
Adviesprijs 2.163,00
prijs 1.996,72
clock Leverbaar
Hansgrohe Tecturis S Badmengkraan Vrijstaand Mat Wit
Adviesprijs 2.582,00
prijs 2.093,62
clock Leverbaar
  • check-circle 7 dagen per week bereikbaar
  • check-circle 4e jaar op rij beste webwinkel
  • check-circle Binnen 30 dagen retourneren
Niet gevonden wat je zocht?
31 producten
Pagina

Het voordeel van een witte badkraan

Een witte badkraan is razend populair. Dit heeft deze kraan te danken aan zijn vele voordelen. Een witte badkraan is namelijk niet alleen een ware blikvanger in de ruimte, maar kan ook erg eenvoudig gecombineerd worden met alle interieurstijlen. De kleur wit heeft namelijk een neutrale uitstraling wat past bij iedere stijl en kleur. Combineer een sierlijke, witte badkraan met houten elementen in de ruimte en creëer eenvoudig een klassieke uitstraling. Een strak afgewerkte badkraan in hoogglans wit heeft daarentegen juist een moderne uitstraling. Wil je een unieke blikvanger naast jouw vrijstaand bad? Kies dan voor een vrijstaande, witte badkraan. Kortom, je kunt alle kanten op met een witte badkraan.

Het assortiment witte badkranen van Saniweb

Saniweb biedt witte badkranen in diverse stijlen en formaten en met verschillende afwerkingen. Wanneer je een ingebouwd bad hebt in de badkamer, heb je de keuze uit diverse inbouw badmengkranen en badthermostaten. Bij een badmengkraan kies je de gewenste watertemperatuur door het warme en koude water met elkaar te mengen. Bij een badthermostaat kies je snel en eenvoudig de gewenste watertemperatuur en sterkte van de straal met een simpele draai aan de knop. Maak je gebruik van een vrijstaand bad in jouw badkamer? Dan is een vrijstaande witte badkraan wellicht iets voor jou. De vrijstaande witte badkraan wordt naast het bad geplaatst en heeft een hoge uitloop die het water in het bad geleidt.

Bekijk de witte badkranen

Is een witte badkraan iets voor jou? Bekijk dan de verschillende badkranen in ons ruime assortiment en vind de kraan die bij jou past. Heb je een badkraan gevonden die volledig naar jouw wens is? Bestel deze dan eenvoudig en snel in onze webshop. Bovendien profiteer je van scherpe prijzen en wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.