Onze favoriete zwarte producten voor de badkamer

Onze favoriete zwarte producten voor de badkamer

Zwarte producten in de badkamer? Ja zeker! We zien het steeds vaker terug in de badkamertrends van 2018. Niet alleen badkameraccessoires, zoals handdoeken, toiletborstels en tandenborstelhouders zien we vaker terug in het zwart, maar ook steeds meer sanitairmerken produceren hun producten in het zwart. Door zwart op de juiste manier te gebruiken, creëer je een tijdloze badkamer waar je lang plezier van zult hebben. Wij vertellen je graag onze favoriete zwarte producten.

 • Ben Lavion zwarte wastafelkranen
  De Ben Lavion zwarte wastafelkranen zorgen voor een unieke uitstraling in je badkamer. Wil je dat de zwarte kraan extra opvalt? Zorg er dan voor dat de kraan geplaatst wordt voor bijvoorbeeld een muur met witte tegels, zodat de kraan extra opvalt.

 • Cielo I Catini zwarte spiegels
  De Cielo I Catini zwarte spiegel heeft een smalle zwarte rand, waardoor deze perfect aansluit in de badkamer met de zwarte elementen. Ook de vele andere zwarte spiegels van Cielo passen in de trend van zwarte badkamerproducten van 2018.
 • Sealskin SOHO douches
  Ook de zwarte zijwanden van de SOHO serie van Sealskin kan aan het rijtje met zwarte producten worden toegevoegd. Niet alleen de kleur maakt de wanden zo speciaal, ook de matte en daardoor industriële uitvoering zorgt ervoor dat de douche een blikvanger in de badkamer wordt.

 • Ben Lavion zwarte regendouchesets
  Er wordt vaak al snel gekozen voor een standaard chromen doucheset. Wat veel mensen niet weten is dat ook de douchesets in andere kleuren verkrijgbaar zijn. De regendoucheset van Ben Lavion is bijvoorbeeld ook te bestellen in het zwart. Een echte aanrader voor zowel in een moderne als een industriële badkamer!
 • Sealskin Brix
  Wil je graag je badkamer aankleden met zwarte accessoires? Dan zijn de accessoires van Sealskin Brix zeker iets voor jou! In deze serie vind je naast een zwarte toiletrolhouder en closetrek, ook zwarte handdoekhaakjes en een mooie opbergplank die ook als handdoekhouder dient.

Doe meer inspiratie op!

Ben je nog niet overtuigd van deze trend van 2018? Of wil je meer inspiratie opdoen over deze trend? Bekijk dan het bord ‘zwarte badkamer ideeën’ op het Pinterest account van Saniweb!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op