Zwarte kraan: trendy en stoer

Zwarte kraan: trendy en stoer

Een zwarte kraan in je badkamer, toilet of keuken staat stoer en is anders dan de vaak gekozen rvs of chromen kleur. Een unieke uitstraling krijg je mede door een zwarte kraan. Naast de kleur is het design natuurlijk ook van belang. Ook een kraan bepaalt de stijl van het interieur. Laat je inspireren en ontdek waarom een zwarte kraan heel bijzonder kan zijn in jouw interieur.

Een zwarte kraan als eyecatcher

Wil je dat de zwarte kraan in de ruimte opvalt? Kies dan voor lichte kleuren eromheen. Hierdoor creëer je een contrasterend geheel door lichte en donkere kleuren te combineren. Wat ook heel stoer staat is om verschillende elementen juist in het zwart neer te zetten. Denk aan een zwarte kraan, zwarte handgrepen op de keuken- of badkamerkasten en bijvoorbeeld een mooie zwarte grote hanglamp. Wanneer een zwarte kraan je wel aanspreekt, maar je deze liever niet als eyecatcher in de ruimte hebt, kies dan voor donkere meubels erbij. Zo integreer je de kraan meer in het geheel en vloeien de kleuren mooi in elkaar over.

In welke badkamerstijlen past een zwarte kraan?

Door de zwarte kleur heeft de kraan een robuuste en stoere uitstraling. Hierdoor past de kraan perfect in de industriële en moderne badkamerstijl. Maar eigenlijk is een zwarte kraan niet gebonden aan een bepaalde stijl. Het gaat er namelijk om hoe je de ruimte eromheen aankleedt en wat de afwerking van de zwarte kraan is. Zo zijn er matte zwarte kranen, geborstelde zwarte kranen en glanzende matte kranen. Kies voor de afwerking die in de badkamer past en creëer zo de uitstraling die bij jou past.

Laat je door ons inspireren

Wil je graag meer inspiratie opdoen over het plaatsen van een zwarte kraan in je keuken of badkamer? Laat je dan helpen door één van de adviseurs van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je van scherpe prijzen en kun je je bestelling gratis thuis laten bezorgen (bij bestellingen vanaf 50,-) en retourneren.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op