Zellige tegels

Zellige tegels

Zellige tegels zijn gemaakt van geglazuurd terracotta, dat in geometrische patronen is gevormd. Bovendien is iedere zellige tegel uniek in zijn soort. Doordat de tegels geïnspireerd zijn door de Marokkaanse kunst zijn deze tegels prachtig voor zowel vloeren als wanden. Haal een bijzonder en uniek design in huis met zellige tegels van Saniweb. Meer weten over deze unieke tegel? Lees dan snel verder!

Zellige tegels in jouw badkamer

Oorspronkelijk werden zellige tegels gebruikt in Arabische bad- en gebedshuizen. Dankzij de unieke uitstraling van deze tegels staan ze prachtig in iedere ruimte. Of dit nu gaat om de keuken, woonkamer of sanitaire ruimte zoals de badkamer of het toilet. De geglazuurde tegels zorgen voor een warme en authentieke sfeer. Bovendien zijn deze tegels niet alleen geschikt voor wanden, maar kunnen deze ook gebruikt worden om de vloer of meubels mee te decoreren. Zowel in landelijke als moderne stijlen staan zellige tegels prachtig.

Iedere tegel is uniek

Doordat geen enkele zellige tegel hetzelfde design heeft creëer je een unieke uitstraling. De karakteristieke uitstraling met een Arabische touch geeft een prachtig effect. Bovendien heb je bij Saniweb de keuze uit verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een van de verschillende tinten wit en creëer een klassieke uitstraling. Of kies voor een mooie aardekleur waardoor je meteen een natuurlijke uitstraling krijgt in de betreffende ruimte. Daarnaast kun je uiteraard ook verschillende kleuren met elkaar mixen. Wij adviseren je dan om één kleur de boventoon te laten voeren zodat de ruimte niet te druk oogt. Voor welke kleur kies jij?

Bekijk onze Spaanse tegels

Ben jij op zoek naar zellige tegels voor in jouw huis? Bekijk dan ons assortiment Spaanse tegels. Spaanse tegels hebben precies dezelfde uitstraling als zellige tegels, maar zijn over het algemeen gemaakt van het onderhoudsvriendelijke keramiek. Hierdoor zijn de tegels ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, het toilet of de keuken. Bekijk ze snel en laat je inspireren!

Spaanse tegels

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op