Witte kraan: strak en stijlvol

Witte kraan: strak en stijlvol

Een witte kraan is steeds vaker terug te zien in moderne badkamers. Je creëert hiermee namelijk een zeer strakke uitstraling in je badkamer of toiletruimte door het toevoegen van een witte kraan. De kraan gaat dan volledig op in het interieur, wat ten goede komt aan de rust in de badkamer. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en hoe je een witte kraan het beste kunt combineren? Lees dan verder en laat je inspireren!

+
Hansgrohe Puravida wastafelkraan met waste Wit-Chroom
+
Ben Lavion verhoogde Wastafelkraan Mat Wit

De moderne badkamerstijl

Witte kranen komen het best tot hun recht in moderne badkamers. Deze badkamerstijl kenmerkt zich door rustig kleurgebruik, voornamelijk wit- en grijstinten. Ook het materiaal is erop gericht de badkamer een strakke en eigentijdse uitstraling te geven. Beton, roestvrijstaal en grote, stenen tegels zijn daarom veelgebruikte materialen. Door de strakke lijnen en het minimale gebruik van accessoires is de badkamer bovendien optisch ruimtelijker. Ook de witte kraan draagt hieraan bij, doordat deze dankzij de kleur opgaat in de rest van het interieur. Hierdoor ontstaat er een bijzonder strakke uitstraling in de ruimte.

+
Ben Lavion Square C Afbouwset voor omstelling en thermostaat Mat wit
+
+
+
Ben Round Hoofddouche 25 cm Mat Wit
+
Ben Round One Handdouche Mat Wit

Een witte kraan combineren

Een witte kraan kun je op veel verschillende manieren combineren. Wil je dat de kraan extra opvalt? Ga dan voor een donkere achtergrond, bijvoorbeeld een granieten wasbak of zwarte muurtegels. Hierdoor creëer je een bijzonder contrast en verandert de kraan direct in een opvallende eyecatcher. Wanneer je liever gaat voor een rustige uitstraling, is een witte kraan uitstekend te combineren met een klassieke witte wasbak of zelfs een geheel witte badkamer. Tevens zijn er witte kranen met chromen accenten, die vervolgens weer terugkomen in andere badkamerelementen: van douchekop tot wc-rolhouder.

Bekijk onze producten

Ben je geïnspireerd en wil je graag een witte kraan voor jouw badkamer? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Saniweb. Hier vind je altijd wat je zoekt en profiteer je bovendien van de scherpste prijzen.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op