De leukste wasmanden voor iedere badkamerstijl

De leukste wasmanden voor iedere badkamerstijl

Er zijn vele leuke mogelijkheden voor wasmanden in je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een wasmand voor in je industriële, moderne of landelijke badkamer, voor iedere badkamerstijl zijn er mooie wasmanden beschikbaar. Wij delen graag onze favoriete wasmanden per badkamerstijl met je.

+
+

Een wasmand voor de moderne badkamer

Een luxe wasmand kan een mooi accessoire zijn in je badkamer. Wanneer je een moderne badkamer hebt, kies je bijvoorbeeld voor een luxe rvs wasmand. Onze favoriete wasmand voor in de moderne badkamer is de Zack Quadro wastrommel. Dit mooie accessoire met een geborstelde rvs afwerking is een erg stijlvolle toevoeging in de moderne badkamer. Daarnaast is deze wasmand mooi te combineren met andere rvs accessoires.

Een wasmand voor de landelijke badkamer

Landelijke badkamers staan bekend om hun warme sfeer. Dit wordt voornamelijk gecreëerd door de warme kleuren die gebruikt worden, zoals bruin, beige en donkere grijstinten. Een wasmand in deze kleur kan een mooie toevoeging zijn in de landelijke badkamer. Onze favoriete wasmand voor in de landelijke badkamer is de wasmand van Teak & Living. De landelijke uitstraling van deze geweven wasmand geeft je interieur in een handomdraai een frisse look en zorgt voor een speels effect in de badkamer. Bovendien zijn de wieltjes onder de wasmand erg praktisch: je kunt hem makkelijk verplaatsen.

Een wasmand voor de industriële badkamer

De industriële badkamer kenmerkt zich door de stoere en robuuste elementen. In deze badkamerstijl vind je veel grijstinten terug. Deze kleur geeft de badkamer een stoere uitstraling. Om deze reden is onze favoriete wasmand voor de industriële badkamer de Sealskin Felt wasmand. Deze wasmand is een uniek item voor in jouw badkamer. Naast een stijlvol product, is het ook een functioneel product. De wasmand is voorzien van handige hengsels, zodat de mand gemakkelijk meegenomen kan worden naar de wasmachine. Combineer de wasmand met een van de opbergmanden uit dezelfde serie voor een opgeruimde en stijlvolle badkamer.

Bekijk onze andere wasmanden

Zijn deze wasmanden iets voor jou of ben je benieuwd naar de andere wasmanden in het assortiment van Saniweb? Bekijk dan deze wasmanden in de webshop. Bij Saniweb profiteer je van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een lage prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste wasmand? De online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op