De leukste wasmanden voor iedere badkamerstijl

De leukste wasmanden voor iedere badkamerstijl

25 september 2018

Er zijn vele leuke mogelijkheden voor wasmanden in je badkamer. Of je nu op zoek bent naar een wasmand voor in je industriële, moderne of landelijke badkamer, voor iedere badkamerstijl zijn er mooie wasmanden beschikbaar. Wij delen graag onze favoriete wasmanden per badkamerstijl met je.

wasmanden

Een wasmand voor de moderne badkamer

Een luxe wasmand kan een mooi accessoire zijn in je badkamer. Wanneer je een moderne badkamer hebt, kies je bijvoorbeeld voor een luxe rvs wasmand. Dit is een erg stijlvolle toevoeging in de moderne badkamer. Daarnaast is deze wasmand mooi te combineren met andere rvs accessoires.

Een wasmand voor de landelijke badkamer

Landelijke badkamers staan bekend om hun warme sfeer. Dit wordt voornamelijk gecreëerd door de warme kleuren die gebruikt worden, zoals bruin, beige en donkere grijstinten. Een wasmand in deze kleur kan een mooie toevoeging zijn in de landelijke badkamer. Onze favoriete wasmand voor in de landelijke badkamer is de wasmand van Teak & Living. De landelijke uitstraling van deze geweven wasmand geeft je interieur in een handomdraai een frisse look en zorgt voor een speels effect in de badkamer. Bovendien zijn de wieltjes onder de wasmand erg praktisch: je kunt hem makkelijk verplaatsen.

wasmand
grijze wasmand

Een wasmand voor de industriële badkamer

De industriële badkamer kenmerkt zich door de stoere en robuuste elementen. In deze badkamerstijl vind je veel grijstinten terug. Deze kleur geeft de badkamer een stoere uitstraling.

Bekijk onze andere wasmanden

Zijn deze wasmanden iets voor jou of ben je benieuwd naar de andere wasmanden in het assortiment van Saniweb? Bekijk dan deze wasmanden in de webshop. Op zoek naar andere accessoires voor in je badkamer? Bekijk dan alle badkamer accessoires. Bij Saniweb profiteer je van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een lage prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste wasmand? De online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

25 september 2018 | Categorieën: Badkamer, Accessoires

Bijpassende producten

Teak & Living Wasmand rechthoek groot
Teak & Living Wasmand rechthoek groot
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 177,00
prijs 159,30
clock Leverbaar
Teak & Living Manden (set van 5) Gras
Teak & Living Manden (set van 5) Gras
Adviesprijs 265,00
prijs 238,50
clock Leverbaar
Sealskin Geometric Wasmand Grijs
Sealskin Geometric Wasmand Grijs
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 30,00
prijs 24,95
truck Maandag bezorgd