Waskommen in de toiletruimte

Waskommen in de toiletruimte

Waskommen zijn al een tijdje de trend in de badkamer. Nu is deze trend ook naar de toiletruimte overgeslagen. De waskommen in deze ruimte zijn van een kleiner formaat en worden op een klein meubel of wastafelblad geplaatst. De kommen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en zorgen allemaal voor een unieke uitstraling in de toiletruimte. Ben je benieuwd naar deze trend? Lees dan verder en laat je inspireren! Wij vertellen je hier alle eigenschappen en voordelen van waskommen in de toiletruimte.

Het assortiment waskommen voor het toilet

De waskommen voor het toilet verschillen met die van de badkamer door hun formaat. In het toilet heb je vaak minder ruimte voor een meubel. De waskom heeft daarom vaak een formaat tussen de 21 en 30 cm. Bekijk de diverse waskommen. Wanneer je een grote ruimte hebt, kun je natuurlijk altijd kiezen voor een groter model.

Mooi te combineren met een fonteinmeubel

De waskommen zijn prachtig te combineren met een fonteinmeubel. Combineer bijvoorbeeld een witte waskom met een houten meubel en creëer een warme uitstraling in jouw ruimte. Dankzij een onderkast geniet je niet alleen van een stijlvolle uitstraling, maar ook van nog meer opbergruimte.

Tip! Combineer de waskom met een inbouw fonteinkraan uit de wand en maak de unieke uitstraling helemaal af. Ook een fonteinkraan met een hoge uitloop is een prachtige optie.

Kies de waskom in jouw kleur

Waskommen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hierdoor kies je eenvoudig de kleur die perfect aansluit bij jouw interieurstijl. Neem eens een kijkje tussen de gekleurde waskommen van Saniweb. Er zijn waskommen in verschillende kleuren, zoals zwart, groen, grijs, beige en blauw. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek product in jouw toiletruimte.

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Zijn de waskommen iets voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen wastafel waskommen en de fontein waskommen in onze webshop. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van een keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op