Voor iedere badkamerstijl de juiste tegel

Voor iedere badkamerstijl de juiste tegel

Een tegel bepaalt al snel de uitstraling in jouw badkamer. Elke badkamerstijl heeft dan ook een bepaalde tegel die het beste aansluit op deze stijl. Ben je benieuwd welke tegels het beste bij jouw badkamerstijl passen? Lees dan snel verder en bekijk onze aanraders!

 • De moderne badkamer

  De moderne badkamer heeft veel strakke lijnen en daardoor een rustige uitstraling. De producten en materialen zijn daarom ook gericht op het uitstralen van een rustige maar sfeervolle stijl. De tegels die het beste bij de moderne badkamer passen zijn dan ook strakke, effen tegels die niet erg opvallen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie grijze vloertegel in combinatie met een mat witte muurtegel.

  Onze aanrader: De Keraben Petit Granit tegel

  Deze grijze tegel heeft een strakke afwerking en past perfect in de moderne badkamer. Tip: Deze grijze tegel kun je goed combineren met een mat witte muurtegel. Ook is het mogelijk om de hele ruimte met dezelfde tegel te betegelen. Deze tegel is in verschillende maten verkrijgbaar. Plaats daarom bijvoorbeeld de grote tegels van 60 x 60 cm op de vloer en gebruik smalle stroken op de wand voor een unieke uitstraling.

+
Vloertegel Keraben Petit Granit 60x30cm Grafito Gerectificeerd
+
Vloertegel Keraben Petit Granit 60x30cm Grafito Gerectificeerd

 • De industriële badkamer

  Kenmerken van een industriële badkamer zijn de zwarte accenten en het gebruik van robuuste materialen, zoals beton. Een echte aanrader in de industriële badkamer zijn dan ook de betonlook tegels. Deze tegels geven de badkamer een robuuste uitstraling.

  Onze aanrader: betonlook tegels

  Betonlook tegels passen goed bij de industriële badkamer. De tegels geven een stoere uitstraling aan jouw ruimte, dankzij het grove, grijze design. Tip: Combineer donkere en robuuste materialen met warme kleuren, zoals houttinten of kleurrijke plantjes.

+
+
 • De landelijke badkamer

  Een landelijke badkamer kenmerkt zich door zijn warme uitstraling met sierlijke en speelse elementen. Om de badkamer een landelijke sfeer te geven, kun je het beste kiezen voor lichte en warme kleuren, zoals wit, beige, bruin of grijs. Kies daarom voor mooie vloer- en wandtegels in een van deze kleuren.

  Onze aanrader: Vloertegel CTC Wooden Tile

  Deze vloertegel heeft een mooie houtlook, waardoor het lijkt dat je laminaat in de badkamer hebt. Dit keramisch parket geeft een warme uitstraling aan je badkamer en past daarom perfect in de landelijke badkamer. Tip: Combineer deze vloertegels met een simpele witte of beige wandtegel.

 • De design badkamer

  De design badkamer kenmerkt zich door zijn luxe en originele uitstraling. Deze stijl heeft bijzondere elementen die als echte eyecatchers in de badkamer dienen. Kies daarom ook bij deze stijl voor een bijzondere en opvallende tegel.

  Onze aanrader: Casa Dolce Stones More tegel

  Deze marmeren tegel geeft een unieke en luxe uitstraling aan jouw design badkamer. De tegels zijn zowel verkrijgbaar in vloer- als wandtegels, waardoor jij met deze tegels de badkamer helemaal omtovert tot een mooie design badkamer.

+
Marmerlook vloertegel Casa Dolce Casa STONES & MORE 180x80cm Stone Calacatta Gerectificeerd

Bekijk alle tegels en laat je inspireren!

Bekijk hier alle tegels uit het assortiment van Saniweb. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op