Vloertegels in de woonkamer

Vloertegels in de woonkamer

4 april 2018

Vloertegels in de woonkamer; het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je op zoek bent naar een vloer voor in de woonomgeving. Toch is het tegenwoordig een trend om te kiezen voor vloertegels in de woonkamer. En dat is niet voor niets, er zitten namelijk veel voordelen aan. Zo zijn vloertegels in de woonkamer erg praktisch wanneer het gaat om onderhoud en schoonmaakgemak. Laat je inspireren door alle mogelijkheden!

Voordelen van vloertegels in de woonkamer

Vloertegels in de woonkamer zijn niet alleen stijlvol, de keuze voor tegels heeft ook een aantal praktische voordelen. In de woonkamer wordt geleefd: mensen lopen met hun schoenen over de vloer, kinderen spelen op de grond en huisdieren wandelen heen en weer. Het is daarom belangrijk dat het er hygiƫnisch is. Vloertegels zijn in tegenstelling tot veel andere vloeren zoals hout erg makkelijk schoon te maken en daardoor hygiƫne-proof.

keramisch parket
vloertegels houtlook

Keuze is reuze

Je kunt eindeloos variƫren en verschillende stijlen creƫren met vloertegels in de woonkamer. Als je houdt van een landelijke en warme stijl, dan kun je kiezen voor sfeervolle houtlook tegels, ook wel keramisch parket genoemd. Deze sfeervolle tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, maar zijn veel praktischer in onderhoud. Houd je van modern, maar wil je ook een tijdloze, warme stijl creƫren? Kies dan voor grote natuurstenen vloertegels. Voor degenen die houden van een industriƫle huiskamerstijl, adviseren wij de robuust ogende betonlook tegels. Marmertegels zien er daarnaast een stuk luxer uit en zie je vaak terug in chique resorts.

visgraat vloertegels

Rustige stijl

Even helemaal tot rust komen? Dat kan zeker in een woonkamer die is voorzien van uni tegels. Deze tegels hebben vaak Ć©Ć©n kleur die kalmte en eenheid uitstraalt. Bovendien zijn deze tegels heel goed te combineren met andere materialen en kleuren. Ideaal wanneer je regelmatig je woonkamer wilt voorzien van een nieuw jasje door bijvoorbeeld accessoires te wisselen.

Bekijk alle vloertegels voor de woonkamer

Er zijn nog meer opties mogelijk wanneer je op zoek bent naar tegels voor in je woonkamer. Bekijk in onze webshop alle vloertegels. Deze zijn allemaal geschikt als woonvloer. Gebruik de filters aan de linkerzijde om de geschikte tegel te vinden voor je vloer.

4 april 2018 | Categorieƫn: Tegelinspiratie