5 unieke waskommen

5 unieke waskommen

27 juni 2019

Steeds vaker zien we waskommen terugkomen in de badkamer en het toilet. Dit is begonnen met prachtige witte waskommen, maar tegenwoordig zijn ook deze producten verkrijgbaar in talloze varianten. Zelfs waskommen met een bijzondere kleur, print of diamanten zijn een optie. Ben je benieuwd naar de meest unieke waskommen? Lees dan snel verder, want wij lichten de top 5 unieke waskommen hier voor jou uit.

1. Bathco Waskom New Nordic Bouquet

Houd je van een waskom met een opvallend, vrolijk printje? Dan is de Bathco waskom New Nordic Bouquet echt iets voor jou. Deze waskom heeft aan de binnenkant een vrolijke, kleurrijke print, wat zorgt voor een unieke uitstraling in jouw badkamer. De waskommen van Bathco zijn vaak in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar.

Tip! Combineer deze waskom met een witte wastafelkraan met een hoge uitloop uit de Ben Lavion serie.

4037/51 Bathco Waskom Toulouse Bouquet
Bloemen waskom

2. Bathco Sicilia Waskom Microcemento Teja

De Bathco waskom Sicilia Microcemento Teja heeft een bijzondere uitstraling dankzij de unieke kleur. Het model past perfect in een moderne of design badkamerstijl.

1501MC Sicilia Waskom Microcemento teja

3. Bathco Dual Waskom Natuursteen

Dankzij het prachtige, natuurstenen design en het unieke reliëf aan de buitenkant van de waskom valt de Bathco Dual waskom ook onder de top 5 unieke waskommen. In dit geval zit de print aan de buitenkant. Het reliëf zorgt voor een robuuste en unieke uitstraling.

00307 Bathco Dual Waskom Natuursteen
00308 Bathco Dual Waskom Natuursteen  negro

4. Bathco Sicilia Waskom Microcemento

De Bathco Sicilia Microcemento waskom heeft een exclusieve uitstraling dankzij de unieke blauwe kleur. Kies je voor deze waskom, dan kies je voor een echte eyecatcher voor in jouw badkamer. Deze waskom is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Tip! Combineer deze waskom met een zwarte wastafelkraan, bijvoorbeeld de Ben Lavion zwarte wastafelkraan met hoge uitloop.



1504MC Bathco Sicilia Waskom Microcemento oxido

5. Bathco Waskom Sicilia Jellyfish

De Bathco waskom Sicilia Jellyfish is een perfecte keuze voor in een moderne, speelse badkamer. De kleurrijke print aan de binnenkant van de waskom zorgt voor een vrolijke uitstraling. Combineer de waskom bijvoorbeeld met gekleurde badkameraccessoires.

Bathco jelly
4069/66 Bathco Waskom Sicilia Jellyfish

Bekijk de waskommen en vraag advies!

Zijn de waskommen met een printje iets voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen de producten in onze webshop. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

27 juni 2019 | Categorieën: Design, Badkamer, Kleurinspiratie

Bijpassende producten

Ben Stilo Wastafel Keramiek Xtra Glaze 38x38x14 cm Beton Grijs
Ben Stilo vierkante waskom 38x38x14cm keramiek beton grijs
star star star star star star star star star star 3 reviews
Adviesprijs 629,00
prijs 377,40
clock Leverbaar
Ben Stilo Wastafel Keramiek Xtra glaze 50x38x14 cm Donker Groen
Ben Stilo rechthoekige waskom 50x38x14cm keramiek donker groen
star star star star star star star star star star 3 reviews
Adviesprijs 669,00
prijs 401,40
clock Leverbaar