5 unieke waskommen

5 unieke waskommen

Steeds vaker zien we waskommen terugkomen in de badkamer en het toilet. Dit is begonnen met prachtige witte waskommen, maar tegenwoordig zijn ook deze producten verkrijgbaar in talloze varianten. Zelfs waskommen met een bijzondere kleur, print of diamanten zijn een optie. Ben je benieuwd naar de meest unieke waskommen? Lees dan snel verder, want wij lichten de top 5 unieke waskommen hier voor jou uit.

1. Bathco Waskom New Nordic Bouquet

Houd je van een opvallend, vrolijk printje? Dan is de Bathco waskom New Nordic Bouquet echt iets voor jou. Deze waskom heeft aan de binnenkant een vrolijke, kleurrijke print, wat zorgt voor een unieke uitstraling in jouw badkamer. De waskommen van Bathco zijn vaak in verschillende formaten en vormen verkrijgbaar.

Tip! Combineer deze waskom met een witte wastafelkraan met een hoge uitloop uit de Ben Lavion serie.

+
Bathco Waskom Toulouse Bouquet 59x41,5x14,5cm

2. Bathco Sicilia Waskom Microcemento Teja

De Bathco waskom Sicilia Microcemento Teja heeft een bijzondere uitstraling dankzij de unieke kleur. Het model past perfect in een moderne of design badkamerstijl.

+
Bathco Sicilia Waskom Microcemento Ø 40x15 cm Teja

3. Bathco Dual Waskom Natuursteen

Dankzij het prachtige, natuurstenen design en het unieke reliëf aan de buitenkant van de waskom valt de Bathco Dual waskom ook onder de top 5 unieke waskommen. In dit geval zit de print aan de buitenkant. Het reliëf zorgt voor een robuuste en unieke uitstraling.

+
Bathco Dual Waskom Natuursteen Ø 40,5x13 cm Beige
+
Bathco Dual Waskom Natuursteen Ø 40,5x13 cm Negro

4. Bathco Sicilia Waskom Microcemento

De Bathco Sicilia Microcemento waskom heeft een exclusieve uitstraling dankzij de unieke blauwe kleur. Kies je voor deze waskom, dan kies je voor een echte eyecatcher voor in jouw badkamer. Deze waskom is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Tip! Combineer deze waskom met een zwarte wastafelkraan, bijvoorbeeld de Ben Lavion zwarte wastafelkraan met hoge uitloop.

+

5. Bathco Waskom Sicilia Jellyfish

De Bathco waskom Sicilia Jellyfish is een perfecte keuze voor in een moderne, speelse badkamer. De kleurrijke print aan de binnenkant van de waskom zorgt voor een vrolijke uitstraling. Combineer de waskom bijvoorbeeld met gekleurde badkameraccessoires.

+
Bathco Waskom Sicilia Jellyfish Ø 40x15cm

Bekijk de producten en vraag advies!

Zijn de waskommen met een printje iets voor jou? Neem dan eens een kijkje tussen de producten in onze webshop. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op