Uitgelicht: de make-up wastafels van Cielo Narciso

Uitgelicht: de make-up wastafels van Cielo Narciso

De make-up wastafels van Cielo Narciso zijn de droom van iedere vrouw. Deze complete inrichting heeft alles wat je nodig hebt. Een spiegel, een wastafel en voldoende opbergruimte zorgen ervoor dat jouw dagelijkse verzorging nog makkelijker wordt. In dit blog lees je meer over de voordelen van dit meubel en de mogelijkheden wat betreft het design.

Voordelen van een make-up wastafel

De make-up wastafels van Cielo Narciso hebben enkele belangrijke voordelen. Deze zetten we hier voor je op een rijtje voor een duidelijk overzicht:

  • Alles bij de hand
    Met deze complete wastafel heb je altijd alles bij de hand. De kraan en spiegel zijn essentiële onderdelen van het meubel. Doordat de spiegel verwerkt is in de binnenkant van een openklapbare lade, tover je deze snel tevoorschijn wanneer nodig. In het meubel heb je hierdoor extra opbergruimte voor al jouw producten. Ook heeft het meubel twee extra laden onder de wasbak, voor bijvoorbeeld het opbergen van handdoeken of washandjes.
  • Een stevig, duurzaam meubel
    De make-up wastafel heeft een stalen constructie, die voor een stevige basis zorgt. Ook de keramieken wastafel gaat lang mee in gebruik en is bovendien eenvoudig schoon te maken. Aan de constructie kun je extra accessoires toevoegen, zoals een luxe leren wasmand of handdoekstang.

Welke kleur kies jij?

De meubels van Cielo Narciso zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kies je voor de make-up wastafel die het beste bij de inrichting en stijl van jouw badkamer past. Met de keuze uit maar liefst 16 verschillende kleuren voor het meubel is er altijd een model dat bij jouw wensen aansluit. Van donkere tot lichte tinten en van houtkleurige accenten tot pastelkleuren: het is allemaal mogelijk. Bekijk en vergelijk de diverse kleuren en kies voor jouw favoriet in de webshop van Saniweb.

Bekijk de make-up wastafels van Cielo Narciso

Is een make-up wastafel iets voor jou? Bekijk dan het assortiment van Cielo Narciso in de webshop van Saniweb. Hier kun je de verschillende wastafel op je gemak bekijken en kies je voor het model dat het beste bij jou en jouw badkamer past. Bovendien kun je de make-up wastafel hier direct bestellen en profiteer je van de scherpste prijzen bij Saniweb. Het product wordt gratis (bij een bestelling vanaf €50,-) bij je thuisbezorgd op een door jou gewenst moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op