Uitgelicht: Bluetooth spiegels

Uitgelicht: Bluetooth spiegels

Heb je wel eens gehoord van een badkamerspiegel waar je jouw favoriete muziek op kan afspelen? Dit bestaat! Namelijk een Bluetooth spiegel. Deze spiegel is een ideaal product in iedere badkamer. Deze spiegel heeft een ingebouwde speaker die je eenvoudig verbindt met Bluetooth. Hierdoor kun je muziek afspelen terwijl je onder de douche staat. Dit is niet het enige voordeel van een bluetooth spiegel. Benieuwd naar dit innovatieve product? Lees dan snel verder en ontdek de eigenschappen, mogelijkheden en voordelen van dit product!

De voordelen van een Bluetooth spiegel

Dankzij de Bluetooth spiegel sta jij iedere ochtend met jouw favoriete muziek in de badkamer. Deze spiegels beschikken naast een radio ook over verlichting. Hierdoor hoef je geen aparte spots te plaatsen naast of boven de spiegel. Ook zijn vele Bluetooth spiegels voorzien van een verwarmingselement. Hierdoor beslaat de spiegel niet wanneer je onder de douche staat. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld met twee personen tegelijkertijd de badkamer deelt. Nu kan je partner gewoon douchen, terwijl jij de spiegel gebruikt. De meeste spiegels beschikken over een touch bediening, waarmee jij de verwarmingselementen of de muziek aanzet.

+
Villeroy & Boch Finion Spiegel met LED en Bluetooth 120x75 cm
+
Villeroy & Boch Finion Spiegel met LED en Bluetooth 160x75 cm

Het assortiment van Saniweb

Saniweb biedt een ruim assortiment Bluetooth spiegels. Deze spiegels zijn verkrijgbaar van de merken Emco, Villeroy & Boch en Thebalux. Door de ruime keuze en de diverse merken vind je hier modellen binnen verschillende prijsklassen. Je vindt daarom gegarandeerd een model dat aansluit op jouw wensen. Je kiest zelf eenvoudig het gewenste formaat en model. Daarnaast heb je de keuze uit losse spiegels of spiegelkasten met Bluetooth.

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Bekijk hier de Bluetooth spiegels van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en altijd een scherpe prijs!

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op