Tips voor een koninklijke badkamer

Tips voor een koninklijke badkamer

Wil jij graag je badkamer een luxe en unieke uitstraling geven? Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet om van jouw badkamer een koninklijke badkamer te maken! Denk hierbij aan comfort, wellness en luxe.

Gouden kranen

De sfeer van een koninklijke badkamer creëren? Vervang je chromen kranen door stijlvolle en chique gouden kranen. Combineer deze gouden kranen met donker of juist licht marmer voor een luxe uitstraling. Voor al je kranen in de badkamer zijn gouden exemplaren te vinden, denk hierbij aan gouden wastafelkranen, een gouden regendouche of gouden badkranen.

+
Grohe Essence New 4-gats Badrandcombinatie Cool Sunrise
+
Grohe Essence New L-size Wastafelkraan hoog met waste Cool Sunrise Geborsteld
+
Grohe Essentials Handdoekring Cool Sunrise Geborsteld

Bad op pootjes

Koninklijk baden doe je natuurlijk in een vrijstaand bad op sierlijke pootjes! Heb je genoeg ruimte in je badkamer voor een vrijstaand bad? Dan creëer je met dit vrijstaande bad op elegante pootjes een luxe sfeer.

+
Villeroy & Boch Hommage 77 1 X177 1X45 Wit Alpine

Gouden troon

Hoe gaaf is dit gouden toilet van Ben segno? Dit toilet spant de kroon: een echte eyecatcher die jouw koninklijk badkamer helemaal af maakt! Combineer dit gouden toilet met witte tegels en accessoires voor een goede balans. Daarnaast zorg je er hiermee voor dat het toilet de show steelt in jouw badkamer! Combineer jij goud liever met donkere tinten? Dan is het zwart/gouden Ben Segno toilet wellicht echt iets voor jou!

+
Ben Segno Hangtoilet met Free Flush en Xtra Glaze Wit/Goud
+
Ben Segno Wandbidet Xtra Glaze 36x55x28 cm Glans Wit-Goud
+
Ben Segno Hangtoilet met Free Flush en Xtra Glaze Zwart/Goud
+
Ben Segno Wandbidet Xtra Glaze 36x55x28 cm Glans Zwart-Goud

Luxe details

Wil je niet je hele badkamer verbouwen, maar toch een luxe uitstraling creëren? Denk dan eens aan accessoires, zoals: klassieke zeepdispensers, gouden handdoekringen, een spiegel met gouden rand, een klassieke toiletrolhouder of gouden mozaïek tegels. Je kunt het zo gek niet bedenken!

+
Sealskin Glossy Toiletborstelhouder 22,9x7,6 cm goud
+
Sealskin Glossy Beker 10,6x7,5 cm goud
+
Sealskin Glossy Zeeppompje 17,9x8,9 cm goud
+
Thebalux Giro Ronde spiegel met indirecte verlichting Ø 80 cm Messing
Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op