Tips voor een koninklijke badkamer

Tips voor een koninklijke badkamer

Wil jij graag je badkamer een luxe en unieke uitstraling geven? Wij hebben voor jou een aantal tips op een rijtje gezet om van jouw badkamer een koninklijke badkamer te maken! Denk hierbij aan comfort, wellness en luxe.

Gouden kranen

De sfeer van een koninklijke badkamer creëren? Vervang je chromen kranen door stijlvolle en chique gouden ofwel messing kranen. Combineer deze gouden kranen met donker of juist licht marmer voor een luxe uitstraling. Voor al je kranen in de badkamer zijn gouden exemplaren te vinden, denk hierbij aan gouden wastafelkranen, een gouden regendouche of gouden badkranen.

+
Grohe Essence New 4-gats Badrandcombinatie Cool Sunrise
+
Grohe Essence New L-size Wastafelkraan hoog met waste Cool Sunrise Geborsteld
+
Grohe Essentials Handdoekring Cool Sunrise Geborsteld
+
Ben Lavion Badkraan thermostatisch Cool Geborsteld Messing
+
Van Heck New Country Doucheset Geborsteld Goud
+
Ben Lavion Verhoogde Wastafelkraan Geborsteld Messing
+
Saqu Shine Regendoucheset Ø 20 cm Geborsteld Messing
+
Saqu Round Wastafelkraan draaibaar Geborsteld Messing

Bad op pootjes of luxueus vrijstaand bad

Koninklijk baden doe je natuurlijk in een vrijstaand bad op sierlijke pootjes! Heb je genoeg ruimte in je badkamer voor een vrijstaand bad? Dan creëer je met dit vrijstaande bad op pootjes een luxe sfeer. Ben jij op zoek naar een modern ligbad voor jouw badkamer? Dan is een vrijstaand bad de perfecte optie. Met een vrijstaand ligbad creëer je een luxe uitstraling. Je kunt de look afmaken met een mooie designradiator naast je bad of douche waar je handdoeken lekker warm kunnen worden.

+
Villeroy & Boch Hommage 77 1 X177 1X45 Wit Alpine
+
Ben Steno Vrijstaand bad 170x75cm Solid Surface Mat Wit

Gouden troon

Hoe gaaf is een goud toilet? Een goud toilet spant de kroon: een echte eyecatcher die jouw koninklijk badkamer helemaal af maakt! Combineer de gouden toiletten van Ben Segno met neutrale tegels en kleuren en maak je badkamer af met gouden accessoires voor een goede balans. Daarnaast zorg je met neutrale tegels en kleuren dat het toilet de show steelt in jouw badkamer!

+
Ben Segno hangtoilet Xtra glaze+ Free flush wit/goud
+
Ben Segno wandbidet Xtra glaze+ 36x55x28 cm glans wit-goud
+
Ben Segno hangtoilet Xtra glaze+ Free flush zwart/goud
+
Ben Segno wandbidet 36x55x28 cm Xtra glaze+ glans zwart-goud

Luxe accessoires

Wil je niet je hele badkamer verbouwen, maar toch een luxe uitstraling creëren? Denk dan eens aan accessoires, zoals: klassieke zeepdispensers, gouden handdoekringen, een gouden spiegel, een klassieke toiletrolhouder of gouden mozaïek tegels. Je kunt het zo gek niet bedenken!

+
Sealskin Glossy Toiletborstelhouder 22,9x7,6 cm goud
+
Sealskin Glossy Beker 10,6x7,5 cm goud
+
Sealskin Glossy Zeeppompje 17,9x8,9 cm goud
+
Thebalux Giro Ronde spiegel met indirecte verlichting Ø 80 cm Messing

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Ben jij geïnspireerd door de producten die jouw badkamer een luxe ofwel koninklijke uitstraling geven? Neem dan een kijkje in onze webshop. Zoek de gewenste producten en laat je inspireren. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op