Terrastegels

Terrastegels

16 maart 2018

Terrastegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je terras. Bij Saniweb vind je wat je zoekt dankzij het brede tegelaanbod, waarvan een selectie ook geschikt is als terrastegel. Alle tegels in ons assortiment met een dikte van 2 centimeter zijn geschikt voor buiten. Tegels met deze dikte zijn namelijk bestand tegen vorst en andere weersinvloeden. Wil je meer weten over onze terrastegels? Lees dan verder!

Terrastegels voor luxe en comfort

Met terrastegels maak je je tuin helemaal af. Het geeft een luxe, afgewerkte uitstraling en het biedt de mogelijkheid om echt een eigen plekje te maken in jouw tuin. Kies er bijvoorbeeld voor om een mooie loungeset of tuintafel met stoelen op te plaatsen. Een paar mooie plantenbakken of bijzettafeltjes met tuindecoratie maken het geheel vervolgens af. Op deze manier wordt het terras dè plek waar je heerlijk kunt vertoeven op alle mooie dagen van het jaar.

keramisch parket
grijze terrastegels

Natuurstenen look

Terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en kleuren. Afhankelijk van jouw tuin en budget heeft Saniweb een scala aan mooie tegels in het assortiment. Veel tegels hebben een schitterende natuurstenen look in donkere tinten, zoals grijs, antraciet en bruin-beige. Deze tegels combineren prachtig met een tuin- of loungeset van wicker of rotan, oftewel tuinmeubels gemaakt van kunststof of natuurlijke draden in een sterk vlechtwerk. Verder kun je kiezen voor een bepaald legpatroon. Zo creëer je wat meer rust met een lineair verband, waarbij tegels recht naast elkaar liggen. Houd je meer van een speels effect? Ga dan voor een wildverband en combineer verschillende groottes van tegels. Of ben je op zoek naar een mediterrane uitstraling? Ga dan voor Terrazzo tegels. Of kies voor mooie grote pebbles:

pebbles

Bekijk onze terrastegels

Ben je op zoek naar tegels voor je terras? Diverse tegels in het assortiment van Saniweb zijn ook geschikt voor buiten. Bekijk de tegels met een dikte vanaf 2 centimeter en vind de perfecte tegel voor jouw terras. Bij Saniweb profiteer je bovendien van erg scherpe prijzen.

16 maart 2018 | Categorieën: Tegelinspiratie