Technische snufjes in de badkamer

Technische snufjes in de badkamer

Hou jij wel van een beetje extra luxe in de badkamer? Maak je het leven dan nu nog gemakkelijker door enkele technische snufjes toe te voegen in de badkamer. Hiermee creëer je een luxe badkamer en geniet je van extra gemak. Bekijk hier welke technische snufjes je allemaal kunt toevoegen aan jouw badkamer.

Elektronische kraan

Een elektronische kraan is voorzien van een infrarood sensor, die reageert op beweging. Zodra de sensor beweging detecteert, wordt de waterstroom geactiveerd. Na enkele seconden houdt de waterstroom automatisch weer op. Een elektronische kraan is hierdoor zeer hygiënisch, je hoeft namelijk nooit meer de kraan aan te raken met vieze handen. Zo was je gemakkelijk en hygiënisch je handen na een toiletbezoek.

Elektronisch bedieningspaneel

Een elektronisch bedieningspaneel werkt, net zoals de elektronische kraan, met een infrarood sensor. Hiermee spoel je het toilet gemakkelijk door zonder het bedieningspaneel aan te raken met vieze handen. Het paneel reageert namelijk op de beweging, waarna de spoelfunctie automatisch geactiveerd wordt. De elektronische bedieningspanelen zijn beschikbaar in verschillende, luxueuze designs.

De laatste trends

Een nieuwe trend voor luxe badkamers is het gebruik van gekleurde verlichting. Gekleurde verlichting kan namelijk verschillende effecten hebben op je gemoedstoestand. Zo zijn verschillende stoomcabines en whirlpool baden voorzien van kleurtherapie. Daarnaast bestaan er tegenwoordig ook toiletten met geurafzuiging. Hierdoor heb je vrijwel geen last meer van vervelende geurtjes na een toiletbezoek. En wist je dat bepaalde hand- en hoofddouches extra comfort dankzij innovatieve technieken? Zo kun je met bijvoorbeeld Grohe SmartControl gemakkelijk switchen tussen verschillende waterstralen. Tot slot kan een waterdicht muzieksysteem met bluetooth de tijd in je badkamer een stuk opvrolijken.

Bekijk onze innovatieve producten

Wil jij ook een van deze innovatieve, technische snufjes toevoegen aan jouw badkamer en zo het gevoel van luxe bevorderen? Wij hebben hieronder alvast een aantal producten voor je geselecteerd. Bij Saniweb kun je de producten gemakkelijk bestellen waarna ze worden thuisbezorgd op een door jou uitgekozen moment.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op