Radiator als stijlvolle toevoeging in jouw badkamer

Radiator als stijlvolle toevoeging in jouw badkamer

Een radiator dient niet alleen meer als praktisch product in de badkamer, maar heeft tegenwoordig ook een esthetische meerwaarde. De moderne, stijlvolle designradiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, vormen en stijlen, waardoor deze een prachtige toevoeging zijn aan je badkamer. Kies een model dat aansluit bij jouw badkamerstijl en -kleur en versterk de gewenste uitstraling in jouw ruimte. Wil je meer meer weten over de voordelen van een radiator in jouw badkamer? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

+
Vasco Niva Soft Verticaal NS2L1 designradiator 122x54cm 1213W Zand
+
Vasco Oni designradiator 180x50cm 795W Wit Structuur

Altijd een heerlijk verwarmde ruimte

Een radiator in de badkamer zorgt ervoor dat je altijd geniet van een heerlijk verwarmde ruimte. Een centrale verwarming zorgt ervoor dat je op de koude winterdagen altijd verzekerd bent van een warme badkamer. Wanneer je gebruik maakt van een elektrische radiator, zet je de verwarming aan op de gewenste momenten. Je badkamer is nu binnen een mum van tijd op de gewenste temperatuur. Ideaal wanneer je je heerlijk wilt ontspannen tijdens bijvoorbeeld een badsessie.

+
Vasco Niva Soft Verticaal NS1L1 designradiator 182x44cm 934W Duif Blauw

Een radiator voor iedere badkamerstijl

Saniweb biedt talloze verwarmingen voor in de badkamer. Hierin heb je de keuze uit bijvoorbeeld handdoekradiatoren, elektrische radiatoren, paneelradiatoren, plintradiatoren en designradiatoren. Heb je een model gevonden dat aansluit bij jouw wensen? Ook dan heb je vaak nog de keuze uit diverse kleuren. Hierdoor laat je de radiator volledig aansluiten op de rest van jouw badkamerstijl. Heb je bijvoorbeeld een lichte badkamer? Dan is een donkere radiator wellicht een optie. Hiermee creëer je een stijlvol contrast in de ruimte.

+
Saqu designradiator 182x60cm 1067W Antraciet

Onopvallende designradiatoren

Onopvallende designradiatoren, dat klinkt gek! Ja, ook de radiatoren kunnen als pronkstuk in de ruimte dienen, zonder dat ze opvallen als radiator. Diverse designradiatoren hebben namelijk zo’n unieke vormgeving dat je niet meer kunt zien dat het een radiator is. Hierdoor verwarm je de badkamer optimaal en geniet je van een unieke finishing touch in de ruimte. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de radiatoren van Vasco Flat V-Line en Vasco Beams. Deze luxe designradiatoren hebben een unieke vormgeving en zijn nauwelijks te herkennen als radiator.

+
Vasco Flat-V-Line t21s radiator 600x1800 mm as=onderzijde 1680w Wit S600
+
Vasco Beams designradiator 180x66cm 2385W Zwart Januari

Bekijk de producten

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van design radiatoren? Bekijk dan hier de radiatoren in de webshop van Saniweb. Bij Saniweb profiteer je altijd van een ruim assortiment, een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste producten? De online adviseurs van Saniweb staan altijd voor je klaar en helpen je graag.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op