Plafondverlichting in de badkamer

Plafondverlichting in de badkamer

18 januari 2012

Een van de beste manieren om de badkamer verlichten is vanaf het plafond. Niet alleen voor de centrale verlichting van de badkamer is dit een mogelijkheid, maar ook voor de accent- of sfeerverlichting bestaan er verschillende opties. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor plafondverlichting in jouw badkamer? Hier lees je er alles over. 

De mogelijkheden

Het meest voorkomende type plafondverlichting in de badkamer is één algemene plafondlamp die voor de gehele verlichting van de badkamer zorgt. Dit is tevens de lamp die je bij het binnenkomen in de badkamer aandoet en waarmee alles wordt verlicht. Dit is echter niet de enige mogelijkheid. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om plafondspots te plaatsen in de badkamer. Dit type verlichting heeft een ander effect dan een plafondlamp, omdat spots vaak gericht zijn in een bepaalde richting. Spots zijn zeer geschikt voor een moderne badkamer, maar kunnen daarnaast ook goed in andere badkamerdesigns worden gebruikt. Het voordeel van spots is dat deze ook te gebruiken zijn als accentverlichting, waarbij je de spot richt op bepaalde meubels of sanitair in de badkamer.

Het design van plafondverlichting

Er bestaan verschillende mogelijkheden wat betreft het design van plafondverlichting. Saniweb heeft een breed assortiment verlichting, waarin voor iedere smaak en ieder badkamerdesign een geschikte lamp te vinden is. Het assortiment bestaat niet alleen klassieke designs, maar ook voor een bijzonder, uniek model kun je bij Saniweb goed terecht. Bekijk bijvoorbeeld eens de hanglamp van de Looox Light Collection of Teak&Living lamp, beide zijn echte eyecatchers in de badkamer.

Bekijk de producten in de webshop

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor plafondverlichting in jouw badkamer? Bekijk de producten in de webshop van Saniweb. Bovendien kun je de producten gemakkelijk en snel bestellen via de webshop en profiteer je van super scherpe prijzen. Daarnaast wordt je product gratis thuisbezorgd (bij bestellingen boven 50,-) op een moment dat het jou uitkomt.

18 januari 2012 | Categorieën: Badkamerverlichting