Optimaal genieten van je badkamer in de winter

Optimaal genieten van je badkamer in de winter

25 oktober 2019

De start van de wintertijd gaat samen met extra genieten van de badkamer. Want hoe fijn is het om na een lange, donkere dag heerlijk op te warmen in een warm bad of onder een weldadige regendouche? Terwijl het buiten koud en guur is, trek jij jezelf even terug om helemaal tot rust te komen. De badkamer is altijd een heerlijke plek in huis, maar in de winter kun je er nog nét wat meer van genieten. Ben je benieuwd hoe jij je badkamer knus, gezellig en winterproof maakt? Saniweb geeft je tips en inspiratie om dit seizoen optimaal te ontspannen in jouw badkamer.

Ontspannen met een regendouche of bad

Wanneer het buiten koud is, wil je niets liever dan binnen lekker opwarmen. Een warm bad is de ultieme oplossing om volledig te ontspannen. Pak er een goed boek bij en zet een glas warme chocolademelk en wat kaarsen op je badplank. Wil je graag extra comfort in bad? Kies dan voor een badkussen en maak van jouw badsessie een ultiem relaxmoment. Gebruik als kers op de taart nog een fijne bruisbal in een winterse geur, zoals kaneel of dennenappel. Heb je geen bad in jouw badkamer? Geen probleem! Met een regendouche geniet je net zo goed van een heerlijk, ontspannend moment in jouw badkamer. Dankzij de extra grote straal komen de warme, royale druppels op jouw hele lichaam. Kies uit verschillende straalsoorten, variërend van zacht en parelend tot een krachtige massagestraal.

afbeelding-blog-sw-badplank
Looox Wooden Collection bath shelf raw massief eiken
afbeelding-blog-sw-badkussen

Geniet van zon in de winter met Sunshower

Het ultieme badkamerproduct voor tijdens de winter is de Sunshower. Dit apparaat maakt jouw douche-ervaring prettiger dan ooit tevoren. Zeker tijdens de winter kunnen we allemaal wel wat extra vitamine D gebruiken. De Sunshower straalt een veilige en gedoseerde hoeveelheid UV uit. Hierdoor behoud je een gezonde teint en geniet je van een betere weerstand. Bovendien bereid je jouw huid tijdens de winter alvast voor op de zomerzon. Sommige Sunshower modellen zijn naast de UV-functie ook voorzien van een infraroodfunctie. De warmte van infrarood is extra fijn in de winter, maar daarnaast biedt het ook diverse gezondheidsvoordelen. Zo zorgt een douche met infrarood voor soepele spieren en gewrichten, stimulering van de bloedsomloop en pijnverlichting. Kortom, dankzij een Sunshower voel je je iedere dag energiek en gezond.

afbeelding-blog-sw-sunshower-deluxe
Sunshower Deluxe inbouw met infrarood en UV-licht black
afbeelding-blog-sw-sunshower-solo
Sunshower Solo opbouw hoek met infrarood black

Maak jouw badkamer winterproof met accessoires

Met enkele kleine, voordelige aanpassingen kun je al heerlijk genieten van jouw badkamer deze winter. Bij Saniweb kun je terecht voor diverse badkameraccessoires die van jouw badkamer een warme, sfeervolle en comfortabele ruimte maken. De ultieme tip is het aanschaffen van een badmat en eventueel bijpassende toiletmat. Zo geniet jij de hele winter van warme voeten, bijvoorbeeld wanneer je net uit het bad of de douche stapt, tijdens je toiletbezoek en ’s avonds bij het tandenpoetsen. Doordat je kiest uit diverse kleuren, stoffen en vormen, stem je de matten volledig af op jouw badkamerstijl.

afbeelding-blog-sw-badmat-1
Sealskin Trellis Badmat 90x60cm Zwart
afbeelding-blog-sw-badmat-2

Bekijk onze producten

Ben je geïnspireerd en wil je graag een regendouche, Sunshower of badmat kopen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Saniweb. Hier vind je altijd wat je zoekt en profiteer je bovendien altijd van een scherpe prijs.

25 oktober 2019 | Categorieën: Badkamer, Tips en ideeën

Bijpassende producten

Duravit Paiova nekkussen Wit
Duravit Paiova nekkussen Wit
Adviesprijs 197,00
prijs 177,30
clock Leverbaar
Saqu Cube regendouchesysteem vierkant 200 x 200 chroom
Saqu Cubo regendouchesysteem met vierkante hoofddouche 20x20cm chroom
Adviesprijs 660,00
prijs 337,99
check-circle Op voorraad
Ben Lavion 250 regendoucheset gestructureerd zwart
Ben Lavion 250 Cool regendoucheset Ø25cm gestructureerd zwart
star star star star star star star star star star 17 reviews
Adviesprijs 1.941,00
prijs 1.032,60
truck Morgen gratis bezorgd
Saqu Style Badplank eiken 80x50cm
Saqu Style Badplank eiken 80x50cm
Adviesprijs 339,00
prijs 163,99
truck Morgen gratis bezorgd