Ontdek alles over de Grohe Red kokend water kranen

Ontdek alles over de Grohe Red kokend water kranen

Kokend water hebben we regelmatig nodig in de keuken, bijvoorbeeld bij het zetten van een kopje thee of het bereiden van je avondeten. Telkens wanneer je kokend water gebruikt, duurt het even tot het water gekookt is in de waterkoker of pan op het fornuis. Dit kost natuurlijk tijd en bovendien kook je altijd meer water dan je daadwerkelijk gebruikt. Met een Grohe Red kokend water kraan hoef je niet meer te wachten tot het water is gekookt. Het water tap je namelijk direct uit de kraan. Een kop thee zetten of aardappels koken is met een kokend water kraan een fluitje van een cent!

Voordelen van de Grohe Red kokend water kraan

Het grootste voordeel van de Grohe Red kokend water kraan is het gemak. Je hoeft niet meer te wachten tot het water is gekookt, het komt namelijk direct kokend uit de kraan. Als er wordt gewerkt met kokend water, is veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste. Ook daar is uiteraard aan gedacht. De kokend water kraan beschikt over een kinderbeveiliging, zodat kinderen niet zomaar kokend water kunnen tappen. De hete straal stopt direct na het loslaten van de knop. De kokend water kraan heeft een rustige straal, waardoor het kokende water niet in de wasbak spettert. Een ander voordeel is de waterbesparing met een kokend water kraan. Je tapt enkel de hoeveelheid die je nodig hebt, waardoor je minder water verbruikt. Bovendien kan de waterkoker de deur uit, want die is overbodig!

+
Grohe Red New Duo kokend water kraan met U-uitloop en Combi boiler supersteel
+
Grohe Red New Duo kokend water kraan met C-uitloop en Combi boiler chroom

Grohe Red Mono of Grohe Red New Duo

Er zijn twee varianten van de Grohe Red kokend water kranen. Zo kun je kiezen voor een Grohe Red Mono kraan, dit is een kraan waar enkel kokend water uit komt en die je naast een gewone keukenkraan installeert. Wil jij een kraan met alle gemakken van een gewone keukenkraan en kokend water kraan in één? Dan is de Grohe Red New Duo de perfecte optie. Uit deze kraan komt zowel koud, warm als kokend water kraan. Hierdoor ben jij van alle gemakken voorzien in de keuken en heb je geen twee aparte kranen op je aanrecht nodig.

+
Grohe Red Mono kokend water kraan C-uitloop Combi boiler L-size supersteel
+
Grohe Red New Duo kokend water kraan met L-uitloop en Combi boiler chroom

Assortiment boilers

Wanneer je kiest voor een kokend water kraan van Grohe Red New Duo, heb je keuze uit boilers. Deze Grohe Red kokend water kraan is verkrijgbaar met twee verschillende boilers. Met de M-size kokend water boiler tap je direct 3 liter kokend water. Deze boiler heeft een hoogte van 33,6 cm en een diameter van 21 cm. Wil jij meer water tappen in één keer? Dan is een L-size kokend water boiler wellicht een betere keuze. Met deze boiler tap je direct 5,5 liter kokend water. De hoogte van deze boiler is 49 cm en ook deze boiler heeft een diameter van 21 cm.

Grohe Red kokend water kranen in verschillende designs

De Grohe Red kokend water kranen beschikken over top designs die in elk interieur passen. Grohe heeft drie verschillende designs ontworpen die verkrijgbaar zijn in chroom en supersteel (rvs-look). De kokend water kraan met L-uitloop (rechte uitloop) heeft een strak, minimalistisch design met een hoek. De U-uitloop (haakse uitloop) beschikt mede over een strak design, wat perfect past in moderne keukens. Deze uitloop is gevormd naar beneden. Houd je juist van een rond, elegant design? Dan is de Grohe Red kokend water kraan met een C-uitloop ofwel ronde uitloop wel wat voor jou.

Bekijk alle Grohe Red kokend water kranen in onze webshop

Ben jij ook fan geworden van de Grohe Red kokend water kraan? Bekijk dan de producten in onze webshop. Heb jij nog vragen of wil je nog wat extra advies over de kokend water kranen van Grohe? Dat kan! Onze sanitair experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op