Mozaïek badkamers

Mozaïek badkamers

Mozaïektegels zijn een unieke toevoeging aan iedere badkamer. Met mozaïektegels breng je sfeervolle accenten aan in de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de badkamervloer, achter het wastafelmeubel of op de wand. Dankzij de talloze mogelijkheden qua vormen, kleuren en materialen kies je altijd de uitstraling die perfect bij jou en jouw interieur past. Ben je benieuwd waar je rekening mee moet houden bij het plaatsen van mozaïektegels of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan snel verder en ontdek!

Combineren met een egale tegel

Het kiezen van mozaïektegels is een creatieve klus. Je kunt deze namelijk eindeloos combineren met alle soorten vloer- en wandtegels. Iedere mozaïektegel is net even anders en zorgt voor een andere uitstraling. Kies de gewenste kleuren, vormen en materialen en creëer prachtige en unieke badkamerwanden. Het plaatsen van mozaïektegels is daarentegen een stuk eenvoudiger. De mozaïektegels bestaan vaak uit complete matten, waardoor je de tegels eenvoudig en snel legt. Mozaïektegels kunnen het beste gecombineerd worden met een egale tegel van een neutrale kleur. Bij het betegelen van je badkamer met mozaïektegels dien je er wel rekening mee te houden dat het niet te druk oogt. Wanneer je bijvoorbeeld een volle wand hiermee betegelt, kan het al snel te overweldigend ogen. Kies er bijvoorbeeld voor om een strook van de muur of wand te betegelen met deze unieke tegel.

+
+
Mozaïek tegel Coem Marmi Bianchi 30x30cm Carrara Gerectificeerd

Soorten mozaïek

Glasmozaïek, marmer mozaiek, keramisch mozaïek of natuursteen mozaïek; iedere tegelsoort zorgt voor een eigen, unieke uitstraling. Houd je van een modern of strak design? Dan is het glas- en keramisch mozaïek de meest voordehandliggende keuze. Deze tegels hebben een strakke en glanzende uitstraling en passen daarom perfect in de moderne badkamerstijl. De charme van natuursteen mozaïek komt daarentegen in de klassieke badkamer het beste tot zijn recht.

Bekijk de producten en laat je inspireren!

Bekijk hier de mozaïektegels van Saniweb. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Vraag onze online adviseurs om hulp. Zij staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de keuze. Bovendien profiteer je bij Saniweb van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en scherpe prijzen.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op