Luxe baden

Luxe baden

Een luxe bad biedt extra comfort en is een buitengewone ‘eye catcher’ in iedere badkamer. Zodra je de badkamer binnenstapt, springt zo’n luxe bad namelijk direct in het oog. Het geeft niet alleen meer karakter aan jouw badkamer, maar de badkamer wordt ook een plek om optimaal te ontspannen. Niets is fijner dan na een lange, drukke dag heerlijk tot rust komen in een warm, comfortabel bad. Ben jij het hier ook mee eens? Lees hier alles over luxe baden.

Baden met een extra luxe design

Luxe baden zijn er in alle soorten en maten. Rond, vierkant, rechthoekig of ovaal? Een hoekbad, muurbad of vrijstaand? De keuze is reuze! Baden met een extra luxe design zijn vaak opvallend door de vorm, zoals een vrijstaand ovaalvormig bad midden in je badkamer of een groot hoekbad dat volledig is geïntegreerd met de rest van het badkamerinterieur. Ook kun je kiezen voor een bad dat in de grond wordt gebouwd, wat ontzettend luxe oogt en jouw badkamer ook ruimtelijker maakt. Je luxe bad maak je compleet met een stijlvolle badkraan. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende vrijstaande badkraan of voor een badkraan die in de badrand wordt ingebouwd.

Whirlpoolbaden

Een whirlpoolbad wordt vaak een bubbelbad genoemd en die kennen we allemaal wel. Een whirlpool werkt aan de hand van waterjets; krachtige waterstralen die een masserende functie hebben. Doordat er ook lucht in het warme bad wordt geblazen, ontstaan er bubbels. Dankzij het borrelen en bruisen kun je aan het eind van een inspannende dag optimaal ontspannen.

Luxe duobad

Heerlijk samen met je partner relaxen in bad na een lange werkdag? Een duobad maakt het mogelijk! Deze baden zijn extra ruim, zodat je er met twee personen tegelijkertijd gebruik van kunt maken. Wil je extra genieten? Kies dan voor een duobad met een whirlpool systeem. Dan kunnen jullie samen ook nog eens genieten van een fijn en ontspannend bubbelbad.

Bekijk onze luxe baden

Lijkt het je wel wat, zo’n luxe bad? Wij hebben een aantal luxe baden voor jou op een rijtje gezet. Vind je hier niet het bad waarnaar je op zoek bent? Bekijk dan alle baden in onze webshop.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op