Accessoires voor een landelijke badkamer

Accessoires voor een landelijke badkamer

29 augustus 2018

Accessoires zorgen voor een finishing touch van jouw badkamer. Dit geldt ook voor landelijke badkamers. Met accessoires zorg je ervoor dat de stijl extra goed naar voren komt en geef je een persoonlijke touch aan de inrichting. Benieuwd welke accessoires het beste passen bij een landelijke badkamer? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Wat is een landelijke badkamer?

In de landelijke badkamer draait alles om sfeer en warmte. De warme kleuren en houten meubels creëren een knusse omgeving, waarin je heerlijk tot rust komt. Rust en harmonie spelen dan ook een belangrijke rol in een landelijke badkamer. De kleur wit en zachte pasteltinten op de muur geven de gewenste rustige uitstraling. Bij een landelijke badkamer zien we vaak een tegelvloer of een houten vloer. Met accessoires maak je jouw landelijke badkamer eigen.

landelijke badkamer
landelijke badkameraccessoires

Welke accessoires passen het beste bij deze stijl?

Wat betreft accessoires zijn er veel mogelijkheden voor een landelijke badkamer. Houten elementen, pasteltinten en authentieke objecten passen perfect bij deze stijl. In dit overzicht lichten we een aantal bijzondere accessoires voor je uit:

  • Metalen en houten objecten
    Kleine objecten, zoals handdoekhaakjes, bekers en zeephouders, met een metalen of houten afwerking geven een landelijke uitstraling aan jouw badkamer. Je kunt hout en metaal op een zeer subtiele manier verwerken, maar ook meer op de voorgrond laten treden door bijvoorbeeld een houten vloer te leggen.
  • Kaarsen
    Hoe creëer je een romantische, rustige sfeer in jouw badkamer? Kaarsen zijn hier het perfecte antwoord op. Kies voor kaarsen van verschillende afmetingen in pasteltinten voor een zacht, maar warm effect. Extra tip: plaats de kaarsen op een metalen dienblad om het plaatje compleet te maken. Zak heerlijk weg in een warm bad bij kaarsverlichting en geniet van de ultieme landelijke sfeer.
  • Planten
    Daarnaast kunnen ook planten een leuke toevoeging vormen aan jouw landelijke badkamer. Er zijn veel plantensoorten die het uitstekend doen in een vochtige omgeving. Een hangende plant creëert een speels effect, maar ook kleine plantjes of cactussen in de vensterbank zijn een leuke toevoeging. Kies voor plantenpotten die perfect passen bij jouw landelijke badkamer voor een finishing touch.
groen in de badkamer

Meer landelijke badkameraccessoires zien?

In de webshop van Saniweb vind je een breed aanbod badkameraccessoires. Voor een landelijke badkamer vind je hier een grote variatie aan accessoires, maar ook voor iedere andere badkamerstijl ben je hier aan het juiste adres. Bekijk de producten op je gemak en bestel jouw favorieten direct online. Bij Saniweb profiteer je van de scherpste prijzen en een snelle thuisbezorging op een door jou gekozen moment.

29 augustus 2018 | Categorieën: Landelijk, Badkamer, Accessoires

Bijpassende producten

Teak & Living Ladder Nature Teak
Teak & Living Ladder Nature Teak
Adviesprijs 162,00
prijs 145,80
clock Leverbaar
Teak & Living Wasmand rechthoek groot
Teak & Living Wasmand rechthoek groot
star star star star star star star star star star 2 reviews
Adviesprijs 177,00
prijs 159,30
clock Leverbaar
Teak & Living Badtray
Teak & Living Badtray 90x15cm
Adviesprijs 133,00
prijs 119,70
clock Leverbaar
Sealskin Pierra Zeeppompje Wit
Sealskin Pierra Zeeppompje Wit
star star star star star star star star star star 1 reviews
Adviesprijs 20,00
prijs 19,95
truck Morgen bezorgd
Sealskin Grace Tandenborstelhouder Wit
Sealskin Grace Tandenborstelhouder Wit
star star star star star star star star star star 8 reviews
Adviesprijs 20,00
prijs 15,99
truck Morgen bezorgd