Industriële accessoires

Industriële accessoires

Wanneer je een industriële badkamer hebt, zijn er veel mogelijkheden wat betreft bijpassende industriële accessoires. Deze accessoires versterken de industriële look in jouw badkamer en zorgen voor een mooie finishing touch. Ben je benieuwd naar de industriële accessoires en wil je weten waar deze accessoires aan voldoen qua uitstraling? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

De industriële stijl

De industriële stijl is erg populair en zien we steeds vaker terug in de badkamers van nu. Hoewel de badkamers steeds luxer worden ingericht, speelt deze trend in op minimalisme en aandacht voor natuur en milieu. Dit zien we veel terug in de producten en accessoires van de industriële badkamer, zoals bijvoorbeeld het gebruik van hout. Andere materialen die voornamelijk worden toegepast in industriële badkamers zijn beton en staal. De robuuste en stoere elementen in deze stijl zorgen voor een krachtige uitstraling.

De bijpassende accessoires

In de industriële badkamer wordt voornamelijk gebruik gemaakt van donkere accessoires van beton, staal en hout. Daarnaast zien we veel zwarte elementen terugkomen in deze badkamer. Een aantal industriële accessoires worden hier voor je uitgelicht:

 • De zwarte accessoires van Sealskin Brix
  In de serie van Sealskin Brix vind je industriële, zwarte toiletrolhouders, closetrekken, handdoekhaakjes en mooie opbergplanken. Deze sluiten perfect aan op de stoere uitstraling van de industriële badkamer.

 • +
  Sealskin Brix Handdoekrek Zwart
  +
  Sealskin Brix Toiletrek Mat Zwart

 • Ben Lavion kranen
  De serie van Ben Lavion bestaat uit verschillende kranen, zoals wastafelkranen en regendouchesets. Deze kranen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zoals de RVS en gestructureerd of brons zwarte kranen passen perfect in de industriële badkamer door hun robuuste uiterlijk.

 • +
  Ben Lavion 250 Inbouw Regendoucheset Gestructureerd Zwart
 • Planten
  De industriële badkamer heeft veel natuurlijke elementen, daarom worden er ook vaak planten in deze badkamer geplaatst. De groene bladeren van de planten passen goed bij de donkere kleuren van deze badkamer.
+
ZACK Atore Toiletrolhouder met klep Geborsteld RVS

Meer inspiratie nodig?

Wil je meer inspiratie opdoen naar de industriële badkameraccessoires? Bekijk dan het bord ‘industriële badkamers’ op het Pinterest account van Saniweb. Weet je al ongeveer wat voor accessoires je graag wilt? Bekijk en vergelijk dan de producten in de webshop van Saniweb en profiteer van een uitgebreid assortiment, een snelle levering en een scherpe prijs. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? De online adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Complete badkamer of toiletruimte nodig?

Ben jij inspiratie aan het opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte? Wij geven je graag advies! Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het samenstellen van de juiste producten, controleren of je bestelling compleet is én bieden de beste prijs.

Neem contact op